Capgemini Female Talent Day

  • June 22, 2017
  • Reykjavikplein 1, Utrecht Leidsche Rijn
  • Capgemini hoofdkantoor

Wil jij ontdekken hoe je je talenten kan ontwikkelen en kunt benutten om je carrière optimaal vorm te geven? Donderdag 22 juni is het zover, de Capgemini Female Talent Day. Een ladies only event op ons hoofdkantoor in Utrecht waar we graag kennis willen maken met ambitieuze vrouwen met een hbo-/wo-opleiding.

Het event zal beginnen met een lekkere lunch en daarop volgend kun je kennismaken met enkele van onze topvrouwen. Tijdens de verschillende inspirerende workshops krijg je een kijkje in de keuken bij Capgemini maar krijg je ook tips en tricks om je talent optimaal te benutten. Vervolgens kun je tijdens de speeddates met diverse consultants al je vragen kwijt. Ook kan je tijdens het event een professionele LinkedIn foto laten maken. De dag zal worden afgesloten met een gezellige netwerkborrel. Na afloop van het event heb je een goed beeld van onze cultuur en jouw carrièremogelijkheden binnen Capgemini.

Datum:               Donderdag 22 juni
Tijd:                    van 12.00 tot 18.30 uur
Locatie:             Capgemini hoofdkantoor Leidsche Rijn, Utrecht.

Ben jij de (toekomstige) vrouwelijke professional met een hbo-/wo-opleiding en affiniteit of ervaring in de IT die wij zoeken? Wil je deelnemen aan de Capgemini Female Talent Day op ons hoofdkantoor in Utrecht Leidsche Rijn klik dan hier om je in te schrijven. Er zal een voorselectie plaatsvinden en je krijgt uiterlijk 1 week van te voren reactie.

Ben jij het Female Talent dat we zoeken? Dan hopen we jou op de Capgemini Female Talent Day te mogen ontmoeten!