Capgemini Mendix-SAP Integration workshop

 • June 20, 2013
 • Capgemini, Reykjavikplein 1, Utrecht

Capgemini nodigt u uit voor een gezamenlijke workshop van Capgemini en Mendix:
 
'Mendix for the Agile delivery project and service Space' op donderdag 20 juni van 13:30 tot 16:30 uur.
 
Vele organisaties hebben geïnvesteerd in SAP ERP en/of SAP Business Suite voor ondersteuning van bedrijfsprocessen. Aanvullend hierop hebben vele organisaties, vaak bij de implementatie van ECC6, hun processen geharmoniseerd en gestandaardiseerd en hun SAP-systemen gerationaliseerd op basis van standaard SAP functionaliteit en zogenoemde best practices. Het resultaat is een robuust ERP systeem met de laagste Total Cost of Ownership (TCO).
 
Echter, anno 2013 zijn organisaties vaak genoodzaakt om het business model aan te passen aan nieuwe marktomstandigheden en marktvraag. Vele organisaties hebben daarom de behoefte aan een Agile project and service delivery capability Space”, een flexibel platform dat het bestaande SAP systeem aanvult voor implementatie en ondersteuning van nieuwe business processen via Web and Mobile, gebruik makende van data en services van de bestaande SAP ERP implementatie.
 
Capgemini's geprefereerde oplossing voor deze Agile capability Space is Mendix, een op cloud gebaseerd Agile application development and runtime platform dat door Capgemini wordt ondersteund met end-to-end, full lifecycle services, van business analyse, design en implementaties tot en met support en onderhoud.
 
Tijdens de Capgemini/Mendix workshop worden Capgemini's visie met betrekking tot de “Agile capability Space” en de functionaliteit en voordelen van het Mendix platform gepresenteerd en de Mendix – SAP integratie “live” gedemonstreerd.

Bezoek de evenementen site

Workshop details

Datum: Donderdag 20 juni 2013
Locatie: Capgemini, Reykjavikplein 1, Utrecht.
Ontvangst: 13:30 - 14:00 uur
Start workshop: 14:00 uur
End workshop: 16:30 uur
 


Agenda

 • Welkom
 • Introductie van de Agile Space
 • Introduction van het Mendix platform
 • Voorbeelden van toepassingsgebieden van Mendix in de Agile Space
  • Hoe een organisatie met Mendix een nieuw business model heeft geïmplementeerd voor uitbesteding van “asset maintenance” activiteiten
  • Hoe voor  to connect your flexible workforce to SAP using Mendix
  • Hoe inspection management en het bestellen van reserveonderdelen met Mendix eenvoudiger kan worden gemaakt  voor onderhoudspersoneel
 • Mendix-SAP integratie demo: hoe kan data en services vanuit een SAP systeem worden geïntegreerd in een Mendix applicatie
 • Q&A
 

Inschrijvingsformulier

Wij verzoeken u iedere deelnemer aan de workshop te registreren. Het registratieformulier hiervoor is beschikbaar via de volgende link.