Capgemini Software Asset Management evenement

  • October 16, 2014
  • Capgemini Utrecht Leidsche Rijn
  • Reykjavikplein 1
In navolging van het succesvolle evenement van vorig jaar organiseren wij ook dit jaar een Software Asset Management (SAM) evenement.

 
Vanaf 08:00 uur wordt u ontvangen met een aangenaam ontbijt, waarna we met sprekers als o.a.  Dion Kotteman, Albert Eisinga en een aantal van onze specialisten u laten zien wat momenteel speelt op SAM gebied en wat Capgemini voor u kan betekenen op dit vakgebied. Dat is waarschijnlijk meer dan u vermoedt.
 
We sluiten het evenement af rond 12:15 uur met een lunch.
 
Ons hoofdkantoor is centraal in Nederland gelegen, goed bereikbaar met OV en het parkeren levert geen probleem op. Bovendien is het evenement geheel kosteloos. Wij nodigen u dan ook van harte uit voor het bijwonen van het Capgemini SAM evenement.
 
Als u nog met vragen worstelt rondom dit onderwerp mag u dit evenement eigenlijk niet missen!
 
U kunt zich hieronder inschrijven voor dit evenement of door het sturen van een email met uw gegevens naar nico.blokland@capgemini.com

 

Agenda:

08:00 – Ontvangst en Ontbijt
08:30 – Welkom              
08:35 – Keynote (Dion Kotteman, directeur Informatiseringsbeleid Rijk )
09:30 – Reference case (Albert Eisinga;Centraal Orgaan opvang Asielzoekers; COA )
10:15 – Koffie break
10:30 – SAM juridisch (Maarten Karnekamp)
11:15 – Capgemini SAM (Nico Blokland )
12:00 – Afsluiting              
12:15 – Lunch

Ieder jaar doen wij ons best om een attractief programma samen te stellen met sprekers die hun sporen hebben verdiend en iets toevoegen aan het kennisgebied. Dit jaar hebben we Dion Kotteman bereid gevonden het spits af te bijten en de keynote in te vullen, gevolgd door Albert Eisinga. Albert zal vertellen over de reis die hij bij COA heeft ondergaan voor, tijdens en na de invoering van SAM. Maarten Karnekamp zal u aan het denken zetten over de juridische kant van de software wereld.
 
Nico Blokland zal het gehele evenement aan elkaar hechten en zo hier en daar van zijn inzichten voorzien. Arno Jongman zal in samenwerking met een aantal Capgemini SAM specialisten de oplossingen van Capgemini op SAM gebied presenteren.