Connected Workforce - workshop

  • October 22, 2013
  • Utrecht
  • Reykjavikplein 1, Utrecht

Capgemini nodigt u uit voor een interactieve sessie op dinsdag 22 oktober over de Connected Workforce.

Uit onderzoek is gebleken dat werknemers ongeveer 38 % van hun tijd besteden aan het zoeken naar informatie. Als je alle opgeslagen informatie binnen een bedrijf analyseert, blijkt bovendien dat 69% daarvan geen enkele waarde meer heeft, en dat 40% van die informatie bestaat uit kopieën, oude versies etc. Kortom, er valt nog veel te verbeteren en dat is precies waar Capgemini zich op richt met de Connected Workforce.
 
De Connected Workforce biedt verbeteringen op deze 3 gebieden:
 
  • Find IT - Zorgen dat mensen de informatie beter en makkelijker kunnen vinden.
  • Use, Optimise and Share IT - Informatie slimmer op te slaan en te delen.
  • Connect IT - Dit noemen we ook wel Social Business Transformation, waarbij we nieuwe verbanden leggen tussen de mensen en de informatie.
 
Als een organisatie voor ieder van die bovenstaande gebieden een goede oplossing heeft, dan mag men met recht spreken over een Connected Workforce.
 
Tijdens de interactieve sessie op 22 oktober worden de visie achter de Connected Workforce en de services die hier bij horen toegelicht door onze experts. De agenda voor deze avond ziet er als volgt uit:

Agenda Connected Workforce workshop

 

Aanmelden

Wilt u deze bijzondere sessie bijwonen? Stuur dan een mail naar dit emailadres.. Er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar dus weer er snel bij.
 
Graag tot ziens op 22 oktober!