Digital Disruption in the Collaboration Zone: Walk the Talk Experiences

  • March 7, 2016

Digital Disruption in the Collaboration Zone: Walk the Talk Experiences

 

Kom op maandag 7 maart naar het event "Digital Disruption in the Collaboration Zone" en ervaar hoe we met elkaar, onze klanten en partners het verschil maken. Ervaar hoe we met multi-disciplinaire teams werken aan digital projecten. De avond zal worden geïntroduceerd door Remko Reinders en Arthur Van De Poll, oprichter en CEO van CityBeacon. Tevens zijn er verschillende break-outs waar je te zien krijgt wat we concreet doen in de Collaboration Zone en hoe we omgaan met onderwerpen als DevOps, Artificial Intelligence, Mobile App Development en hoe we onze Fast & Smart Digital proposities ontwikkelen voor onze klanten.

 

Ook krijg je een update over onze wereldwijd gelanceerde Applied Innovation Exchange (AIE) waar de Collaboration Zone een onderdeel van is en laten we zien wat we in andere Collaboration Zones in de wereld (waaronder Munchen en San Francisco) doen.

Programma:

17:00     Walk-in sandwich dinner
18:00     Opening door Remko Reinders, Country Lead Digital Customer Experience
Keynote by Arthur Van De Poll, Founder & CEO at CityBeacon
19:00     Eerste ronde break-out sessies:

DevOps: talking to walking – Paul Kerseboom

Hoe passen we DevOps toe bij onze klanten en wat betekent het voor onze samenwerking en hoe kunnen we onze CoZones daarbij inzetten? Paul zal ook ons DevOps maturity model toelichten en de wijze waarop we klanten ondersteunen in het concretiseren van een cloud-strategie.

Artificial Intelligence – Simon Brookfield

Iedereen praat over Artificial Intelligence (AI), maar hoe kun je het kortcyclisch inzetten en hoe zouden we het kunnen toepassen met onze CoZone teams? Wat is er op de markt te koop en wat is daarvan de relevantie voor verschillende marktsectoren, en wat wordt er specifiek in Nederland gedaan? Simon Brookfield geeft de antwoorden.

Smart & Fast Digital Propositions –  Manfred van Gurchom en Jaap Burggraaff

Een van de doelstellingen die we hebben met de Collaboration Zones is het in korte tijd realiseren van oplossingen die impact hebben en gericht zijn op het verbeteren van business resultaten. Hoe doen we dat samen met onze klanten en partners met onze Smart en Fast Digital proposities.

Capgemini’s Global CoZones – een kijkje in de keuken –  AIE San Fransisco & AIE Munich, NL, Peter-Paul Tonen
Een kijkje in de keuken van onze wereldwijde Applied Innovation Exchange (AIE) labs met een live verbinding met ons lab in San Fransisco om te horen wat we in de verschillende regio’s doen in onze CoZones en welke concrete projecten daar worden gerealiseerd.

Service Design – Innovation Designed to Deliver – Eric Jonathan

Eric Jonathan laat zien hoe we Service Design toepassen in onze engagements en dit vooral gaan doen met o.a. het net overgenomen Fahrenheit212.
19:30     Pauze met koffie/thee en koekjes
20:00     Tweede ronde break-out sessies
20:30     Meet and greet met een drankje en een hapje

Capgemini’s Global CoZones – een kijkje in de keuken – presenters AIE San Fransisco & AIE Munich, NL presenter Peter-Paul Tonen

Een kijkje in de keuken van onze wereldwijde Applied Innovation Exchange (AIE) labs met een live verbinding met ons lab in San Fransisco om te horen wat we in de verschillende regio’s doen in onze CoZones en welke concrete projecten daar worden gerealiseerd.