Get Inspired! SAP Big Data Inspiration Day

  • November 5, 2014
  • Inspiratie Studio, SAP Nederland
  • Amerikastraat 10, 5232 BE 's-Hertogenbosch
A Journey to the Unlimited Big Data Future

 

Big Data Inspiration Day 2014 - A Journey to the Unlimited Big Data Future op woensdag 5 november van 8.30 uur tot 14.00 uur in de nieuwe Inspiratie Studio van SAP in Den Bosch. Een uitgelezen kans om door ervaringsdeskundigen te worden bijgepraat over alle aspecten van Big Data.
 
Toonaangevende sprekers, waaronder onze eigen Chief Technology Officer Manuel Sevilla, zullen op onnavolgbare wijze vertellen waar de kansen van Big Data liggen en hoe u ze kunt verzilveren. U hoort de visie van IDC en Timo Elliot, Global Innovation Evangelist van SAP en de praktische ervaringen van Jeroen Scheer, Manager Taskforce Energy Transition IT bij Alliander.
 

Het volledige programma vindt u hier.
 

Tussen de presentaties door is er volop gelegenheid om met gelijkgestemden te netwerken en gedachten uit te wisselen. En loop tussen de presentaties ook even de Big Data truck binnen! Het evenement eindigt met een netwerk lunch.
 
De Big Data Inspiration Day 2014 is een gezamenlijk initiatief van SAP, Capgemini, Accenture, Deloitte, Hortonworks en Intel. Mis deze mooie kans niet en meldt u uiterlijk 27 oktober aan door een e-mail te sturen naar Miriam.martens@sap.com.
 

Ontmoet onze experts