IT Transformation, only two ways to success

  • June 25, 2015
  • Van Vredenburchweg 101, 2283 TC Rijswijk
  • Landgoed Te Werve


De kosten moeten omlaag en de IT performance en toegevoegde waarde omhoog. Bekend? Wordt het dan eerst het IT applicatielandschap binnen jouw organisatie efficiënter en doelmatiger inrichten, bijvoorbeeld met behulp van rationalisatie? Of ga je de operatie aanpassen, zodat deze efficiënter wordt? Of focus je vooral op innovatie? Maar wat doe je in welke volgorde en waar moet je voor oppassen? Het einddoel is telkens wel hetzelfde, maar er zijn verschillende wegen.

  Uit recent onderzoek blijkt dat er twee hoofdwegen zijn:

  • De eerste begint bij het effectiever inrichten van de operatie, een reis van continu verbeteren van het landschap en de operatie;
  • De andere route start met meer waarde toe te voegen aan de business door het in eerste instantie snel kunnen bieden van nieuwe functionaliteit.

 

Gedurende afgelopen vijf jaren heeft Capgemini onderzoeken verricht bij klanten om hen te helpen bij hun weg voorwaarts. Al deze ervaringen en één miljoen verzamelde datapoints zijn nu met elkaar vergeleken. Hieruit zijn opmerkelijke bevindingen opgedaan en er is nu inzicht verkregen wanneer welke route het meest geschikt is. Er is dus nu inzicht wat werkt en wat de valkuilen zijn. Ook zien we in de praktijk dat het merendeel van de IT afdelingen nog steeds aan het begin staat van hun reis staan om met IT het verschil te maken voor hun organisatie.

 

Tijd dus om daar eens over van gedachten te wisselen.

Tijdens de ronde tafel zal Philippe Roques, CEO Service Line Application Lifecycle Services bij Capgemini Frankrijk en verantwoordelijke voor deze onderzoeken, zijn inzichten, best practices en ervaringen delen.

 

Doe inspiratie op en discussieer 25 juni mee over deze aanpak en best practices met collega IT beslissers. Meld u kosteloos aan door een e-mail te sturen naar marita@cionet.com.
 

 

Wat:

Roundtable IT Portfolio Transformation

Datum:

25 juni 2015

Tijdstip:

15:00 uur tot 17:30 uur met aansluitend een diner

Waar:

Landgoed Te Werve, Van Vredenburchweg 101, 2283 TC Rijswijk

   

Aanmelden:

Meld u aan voor de Round table door een e-mail te sturen naar marita@cionet.com

Aansluitend diner:

Geniet van het diner, samen met uw collega IT beslissers. Een unieke gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen.


Ontmoet onze experts