OpenText Innovation Tour Experience 2016

  • April 19, 2016
  • Evoluon Eindhoven

Capgemini en Sogeti zijn gezamenlijk zilveren sponsor van de beurs ‘OpenText Innovation Tour Experience 2016-Enabling the Digital world’ die op 19 april bij de Evoluon te Eindhoven wordt gehouden. Wat kunt u doen tijdens het evenement?

  • Luisteren naar wat leidinggevenden op het gebied van OpenText te zeggen hebben over de toekomst van informatiebeheer en kijken wat de OpenText-producten die net nieuw op de markt zijn te bieden hebben, in het gezelschap van de experts achter deze producten.
  • Deelnemen aan werkcolleges en demonstraties die op bepaalde oplossingen zijn toegespitst en die direct aan uw wensen voldoen
  • U praktijkgerichte en direct toepasbare strategieën en best practices eigen maken die de organisaties van vandaag de dag transformeren
  • Kennismaken en netwerken met de leiders uit de branche

 

Klik hier om het volledige programma te bekijken.

 

Door Capgemini gesponsord werkcollege - Realisatie routekaart voor ECM bij AkzoNobel

Tijdens deze presentatie zullen Jeroen Romp (Functional Application Manager) en Gertjan Blom (ECM Solution Architect) een vervolg geven aan de keynotepresentatie van Dave Kerkhove van vorig jaar. AkzoNobel zal inzichten delen over de ECM-routekaart en aangeven wat de stand van zaken is van aanverwante projecten. Tijdens deze sessie is er ook de gelegenheid om een open gesprek te voeren met AkzoNovel over de xECM-SAP-integratie, de rationalisatie van de archiefserver en de implementaties van ECM in het algemeen.

 

Verder zullen er experts van Capgemini en Sogeti aanwezig zijn bij onze stand. Hier kunt u met hen van gedachten wisselen. Ze delen hun kennis over onder andere OpenText Content Suite en SAP xECM graag met u.

 

Meld u nu aan, het is GRATIS!