Oracle CX Day: Designing the Experience – Outside-In

  • October 9, 2014
  • De Fabrique, Westkanaaldijk 7, 3542 DA, Utrecht

Iedereen is overal en altijd online. U bent daar zelf waarschijnlijk geen uitzondering op. Het internet is een onuitputtelijke bron van informatie en met één druk op de knop kunt u prijzen en producten eenvoudig met elkaar vergelijken. Hoe kunt u zich in deze snelle en competitieve markt toch onderscheiden?

Onderscheidend vermogen schuilt in Customer Experience

Hoe stelt u de wensen, verwachtingen en behoeften van uw klant eigenlijk centraal? Ontdek nieuwe manieren om uw klanten, ongeacht de fase van de levenscyclus, tijdens elk contactmoment een positieve ervaring kunt bieden aan de hand van best practices en leer deze direct zelf toe te passen.
 

Tijdens de Oracle CX Day 2014 nemen we de complete customer life cycle onder de loep. Deze dynamische dag, onder leiding van Corporate Comedian Joep Stassen,start met een netwerklunch gevolgd door een key-note presentatie van Matthew Banks, VP CX Solutions bij Oracle.
 

Sherif Choudhry, Vice President Digital Transformation & Business Analytics bij Capgemini illustreert  hoe organisaties in traditionele industrieën - van financiële dienstverleners tot maakindustrie alsook de farmacie – digital technieken inzetten om een strategisch voordeel te realiseren. Sherif zal ook de principes én voorbeelden uit de dagelijkse praktijk gebruiken die leiden tot een succesvolle digitale transformatie. Hij doet dit op basis van een praktisch raamwerk dat u inzicht geeft waar te investeren in digitale mogelijkheden en hoe de transformatie te leiden.
 

Aanmelden

Wij nodigen u graag uit op onze netwerk stand tijdens de Oracle CX day op 9 oktober. Door een bezoek te brengen op onze stand maakt u tevens kans op het boek ‘Leading Digital’ die half oktober wordt gelanceerd door Capgemini, MIT en Harvard Business Review Press. Het is geschreven door onze collega Didier Bonnet, samen met twee andere thought leaders van MIT en HBR op het gebied van digital business.
 

Via  Oracle CX Day kunt u zich rechtstreeks inschrijven.

  • Donderdag 9 Oktober  2014
  • Tijd: 12:00 PM - 05:30 PM
  • Locatie: De Fabrique, Westkanaaldijk 7, 3542 DA, Utrecht
  • Website: Oracle CX Day