Requirements evenement

  • April 16, 2014
  • Utrecht, Reykjavikplein 1, 3543 KA
  • Capgemini Leidsche Rijn | evenementenkaart

In navolging van het succesvolle evenement dat werd gehouden in oktober 2012 lanceert Capgemini haar vierde editie van het Requirements evenement. Het Requirements evenement is een terugkerend evenement dat zich richt op het uitwisselen van ervaringen en kennis tussen zowel professionals als klanten.
 
Het onderwerp van de avond zal zijn: Requirements Management.

De afgelopen jaren is bij veel organisaties requirements management als term ingeburgerd in de bedrijfsvoering. Toch verschilt de invulling van het managen van requirements per organisatie en soms zelfs per project. Met de opkomst van agile vormen van werken, moet er opnieuw worden gekeken naar wat de beste manier is om requirements te managen.
 
Gedurende de avond zullen twee inspirerende gastsprekers namens de Belastingdienst en de Nederlandse Spoorwegen hun eigen visie en ervaring met delen op het gebied van Requirements Management. Daarnaast zal Gideon Zondervan zijn eigen visie met betrekking tot Requirements Management met u delen namens Capgemini. Dit alles zal plaatsvinden onder de leiding van Jan Klabbers, die de host van de avond zal zijn.
 

Inspirerend evenement

Graag willen we u, uw klant(en) en/of uw collega(’s) uitnodigen om deel te nemen aan dit inspirerende evenement. Zorg ervoor dat u deze prachtige mogelijkheid niet mist om te leren van andere Requirements Management professionals en deel uw eigen ervaringen of die van uw klant(en) met andere professionals en/of organisaties!
 

Beperkt plaats

We willen u vragen om dit evenement bij zoveel mogelijk van uw relaties onder de aandacht te brengen door deze pagina te delen via de mogelijkheden die zich bovenaan deze pagina bevinden. Het aantal plaatsen voor het evenement is beperkt dus zorg ervoor dat u uzelf alsmede uw eventuele collega(’s) en/of klant(en) tijdig van een plek voorziet.
 

Registratie

Registratie voor het evenement vindt plaats via het online registratieformulier. Graag nodigen wij u, alsmede uw collega(’s) en/of klant(en) uit om zich te registreren voor dit evenement. Tijdens de registratieprocedure kunt u eventuele dieetwensen opgeven en het formulier biedt alvast een mogelijkheid om een parkeerplek te reserveren.
 

Agenda

17:30 Buffet
   
18:30 Opening door Jan Klabbers
   
18:40 Belastingdienst: Hoe acceptatiecriteria requirements management vormgeven bij de Belastingdienst
door: Peter Philipsen
   
19:10 Capgemini: Agile requirements management, bestaat er zoiets?
door: Gideon Zondervan
   
19:40 NS: De reis van NS naar een agile requirements inrichting
door: Jordi Reineman
   
20:10 Afsluiting
   
20:30 Borrel
 

Locatie

Auditorium Capgemini Leidsche Rijn
 
Voordat het evenement begint wordt de avond ingeluid door een heerlijk buffet en de avond zal worden afgesloten met een borrel achteraf. Hierdoor is er genoeg ruimte om te netwerken en uw eigen ervaringen te delen met anderen. We heten u en uw collega(‘s) en/of klant(en) van harte welkom op woensdag 16 april 2014 en kijken uit naar uw komst.
 

Sprekers

Jordi Reineman – NS Reizigers
Manager Analyse & Ontwerp
 
Jordi Reineman is manager van de afdeling Analyse & Ontwerp binnen NS IT Operations en verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van requirements engineering en het systeemontwerp. IT Operations is verantwoordelijk voor de realisatie en het beheer van IT projecten in de bedrijfsonderdelen Reisinformatie, Logistiek, Transportbesturing, Materieel & Energie, Infrastructuur, Klantbegeleiding en Proces, Kwaliteit en Innovatie.
Gideon Zondervan - Capgemini
Agile Transition Lead
 
Gideon Zondervan is Agile coach bij verschillende financiële instituten en specialiseert zich op het gebied van teamperformance en transformaties naar een agile omgeving. Voor zijn huidige rol was Gideon actief op het gebied requirements  management en het opzetten van requirements voor verschillende soorten programma´s.
Peter Philipsen – Belastingdienst/Centrale Administratie
Procesontwerper
 
Peter Philipsen is Procesontwerper bij de Centrale Administratie van de Belastingdienst. Peter houdt zich bezig met het uitvoeren van alle geautomatiseerde bedrijfsprocessen binnen de Belastingdienst.