SAS Forum 2016

  • October 4, 2016
  • Capgemini participates at the SAS FORUM 2016
  • Nieuwegein Business Center

“Analytics Everywhere. Be faster than change”. Dit is het thema van SAS Forum Nederland 2016. Op het evenement draait het dit jaar om data, het analyseren van data en het toepassen van de verkregen inzichten voor de ontwikkeling van nieuwe diensten, producten en bedrijfsmodellen. Laat u op 4 oktober in het Nieuwegein Business Center inspireren door vernieuwende business cases en topsprekers over actuele ontwikkelingen op het gebied van analytics.

 

Het volledige programma is hier te vinden.

.

Inbreng van Capgemini:

 

Op het congres van dit jaar verzorgt Capgemini samen met SAS een presentatie over belastingfraude. Bovendien gaat Capgemini’s fraude-expert Daan Landkroon in een van de parallelsessies dieper in op dit onderwerp. Daarnaast presenteert Capgemini haar Customer Value Analytics oplossing.

 

Op het SAS Forum introduceren we tevens onze robot PEPPER die u en uw klanten graag zal ontvangen in onze stand. Daar vindt u ook enkele SAS-consultants die u aanvullende informatie kunnen verstrekken. Sander Daniels, Global Lead for Customer Insights, zal aanwezig zijn om u meer te vertellen over Customer Intelligence van SAS.

 

Meer informatie is hier te vinden.

ONTMOET ONZE EXPERTS