SMA-SAP Sales Innovation Event

  • April 22, 2015
  • Amerikastraat 10, Den Bosch
  • SAP Nederland

Welke ontwikkelingen zullen het sales vak voorgoed doen veranderen? Sales Management Association (SMA), SAP Nederland en Capgemini organiseren een netwerkevenement inclusief diner bij SAP Nederland rondom grensverleggende sales-innovaties.

 

Sprekers van onder andere KPN, Agrifirm en Capgemini laten aan de hand van praktijkvoorbeelden zien hoe verschillende innovaties bijdragen aan het bereiken van hun doelen. Belangrijke componenten van het evenement zijn netwerken en het uitwisselen van kennis en inzichten.

 

Dit evenement is bedoeld voor Sales Directors, Sales Managers en Business Development Managers die willen sparren met hun peers, en vakkennis en inzichten willen vergaren en uitwisselen.

 

De ontvangst is vanaf 16.30 uur en het programma start om 17.00 uur. We sluiten af met een netwerkborrel. In het programma vind je verdere detaillering van de sprekers en de specifieke tijden

Praktische informatie
Datum: woensdag 22 april 2015
Tijd: 17:00 - 21:30
Locatie: SAP Nederland (Amerikastraat 10, Den Bosch)

 

Een greep uit het programma

  • Rene de Backker -Commercial director Alliance Healthcare & commercieel directeur van het jaar 2014
  • Mark Boeren - Sr. VP Sales & Marketing, KPN
  • Remko Reinders  Digital Customer Experience Country Lead bij Capgemini 

 

Sales in een gedigitaliseerde wereld: waar staat u?
Digitale transformatie gaat over de wijze waarop organisaties meebewegen met nieuwe mogelijkheden om digitaal zaken te doen. Omdat digitale mogelijkheden steeds sneller toepasbaar zijn, is de impact groot. Zo ook de impact van e-commerce op salesprocessen, salesorganisaties en u als sales professional. Hoe ziet uw toekomst eruit? Is de digitale wereld een bedreiging of kans? Remko Reinders geeft zijn visie en laat via best practices zien hoe u voordeel kunt behalen.

Bekijk het gehele programma

Mogen we u tot één van de aanwezigen rekenen bij deze inspirerende ontmoeting? Registreer direct of stuur bij vragen een e-mail naar Mily Verstappen

Ontmoet onze experts