Studiereis Smart Industry

  • April 23, 2017 tot April 25, 2017
  • Hannover en omgeving, Duitsland

De Smart Industry heeft de toekomst. Daar is iedereen het over eens. Maar hoe zorg je ervoor dat nieuwe digitale technieken echt bijdragen aan zaken als een kortere time to market, hogere productiviteit, lagere kosten en – vooral - hogere klanttevredenheid? Hoe word je, kortom, echt ‘smart’? De theorie klinkt rooskleurig, de praktijk is vaak weerbarstig.

Om die vragen te beantwoorden neemt Capgemini u graag mee op studiereis. Plaats van handeling: Hannover en omstreken. We delen graag onze ervaringen aan de hand van een aantal aansprekende case studies. U krijgt bovendien de kans om met uw collega’s van vergelijkbare organisaties van gedachten te wisselen. Zij staan ongetwijfeld voor dezelfde uitdagingen als u.

Van zondag 23 tot en met dinsdag 25 april 2017 reizen we met een select gezelschap uit de industrie af naar Duitsland (Hannover en omgeving). De Studiereis bestaat uit 3 verschillende programmaonderdelen: een congresprogramma met topsprekers, round tables en praktijkcases, een dagbezoek aan de beurs Hannover Messe en een bezoek aan de innovatieve productieomgeving van Claas in Harsewinkel

Bent u op zoek naar concrete handvatten voor de realisatie van uw eigen Smart Industry? Wilt u ervaringen en ideeën uitwisselen met onze thought leaders en uw collega’s? Vindt u het, kortom, tijd dat de belofte van Smart wordt ingelost? Dan is dit de studiereis voor u. U kunt zich hier aanmelden!