Alternate title: 

Finance & Accounting

We wilden de kosten verlagen, betere bedrijfsprocessen implementeren en onze interne controlemechanismen verbeteren. Capgemini heeft ons geholpen met de tijdige uitvoering van ons project, zodat we al snel de verwachte voordelen konden zien.

– Greg Leiter, Chief Accounting Officer, Cott Beverages

Implementatie financiële transformatie

Het is geen eenvoudige opgave om de financiële transformatie in een internationaal opererende onderneming te implementeren. We hebben CFO's van een aantal van 's werelds grootste bedrijven geholpen een verbeterslag te maken op het gebied van efficiëntie, effectiviteit en controle, waarbij tegelijkertijd voor het gehele bedrijf waarde werd gecreëerd. We gaan als volgt te werk:

  • Veilige transformatie van bedrijfsprocessen via ons beproefd Global Enterprise Model©, dat een optimaal operationeel doelmodel configureert voor het behalen van resultaten van wereldformaat.
  • Integratie en optimalisatie van alle aspecten van de 'stapel’ financiën, waaronder services, processen, applicaties en infrastructuur om de totale kosten voor financiën tot een minimum te beperken.

Wij zijn ervan overtuigd dat u van uw partner voor bedrijfsservices meer kan en moet verwachten dan uitkomsten van de eerste generatie. Volgens vooraanstaande analisten als Gartner, HfS en Nelson Hall behoren wij wereldwijd tot de top drie dienstverleners op het gebied van financiële en boekhoudkundige diensten. Het aanbod aan complete services en services voor financiën en boekhouding is zo ontworpen dat u uw agenda kunt waarmaken.

Bronnen

Neem contact met ons op