Record-to-Analyze

Stem uw financiële processen op elkaar af om te komen tot meer weloverwogen zakelijke beslissingen en betere resultaten. Onze oplossingen op het gebied van Record-to-Analyze (R2A) zorgen ervoor dat uw bedrijf de boeken snel kan sluiten, de naleving beter kan waarborgen en kostenbesparingen kan realiseren.

Gestroomlijnde processen voor betere resultaten

In veel ondernemingen zijn er discrepanties tussen de financiële processen van verschillende bedrijfsonderdelen en locaties. Doordat de gegevens en de gegevensanalyse niet goed zijn afgestemd, is het sluiten van de boeken vaak een inefficiënt proces. Bovendien hebben ondernemingen behoefte aan beter zicht op financiële verslagen om een adequate controle te kunnen uitoefenen.

Via een platformgebaseerde R2A-functie kunt u uw financiële processen op elkaar afstemmen en een beter bedrijfsresultaat behalen. U kunt trends bewaken en actie ondernemen om uw boeken versneld te sluiten en u kunt de naleving waarborgen door betere controlemechanismen.

 

R2A-oplossingen die aansluiten op de CFO-agenda

Om betere zakelijke beslissingen te nemen, moet u tijdig toegang kunnen krijgen tot essentiële informatie. De beste oplossing hiervoor is ons analyseplatform BPOpen©, dat berust op ons Global Process Model©. Met dit platform kunt u de processen voor financiën en boekhouding in de hele organisatie standaardiseren en harmoniseren. Het resultaat:

  • Snelle sluiting van de boeken (‘fast close’)
  • Betere naleving
  • Lagere kosten

Hoe werkt het? U bent verzekerd van een snelle sluiting van de boeken dankzij onze heilzame cirkel: Registreren → Rapporteren en analyseren → Actie ondernemen:

  • Registreren van betrouwbare gegevens: alle transacties worden onmiddellijk geregistreerd om betrouwbaarheid en volledigheid te waarborgen
  • Rapporteren van relevante informatie: nauwkeurige rapportage van winst/verlies en risico’s op uw balans
  • Analyseren van essentiële inzichten: analyse van de balans en evaluatie vóór het sluiten van de boeken
  • Resultaten van ondernomen actie: tijdig maatregelen nemen via balancering van resources, risicodetectie en beheer van audits

 

Een vertrouwde partner voor financiële processen (van A tot Z)

De gespecialiseerde controllers in ons Center of Excellence nemen de volledige verantwoordelijkheid op zich voor al uw R2A-processen. We beschikken over meer dan 500 erkende accountants die hoogwaardige diensten leveren.

We maken gebruik van ons Global Process Model©, een verzameling standaardprocessen op basis van internationale best practices, om aan de hand van KPI's de zakelijke beslissingen te optimaliseren.

Neem vandaag nog contact op met onze experts om te ontdekken hoe ons aanbod op het gebied van Record-to-Analyze u kan ondersteunen bij het maken van weloverwogen zakelijke beslissingen.

Gerelateerd