Guidewire-alliantie

"We stellen het op prijs dat we door Guidewire zijn uitgeroepen tot partner van het jaar. We hebben een succesvolle relatie met Guidewire. Onze teams richten zich bovenal op het genereren van meetbare bedrijfsresultaten voor onze klanten. Samen met Guidewire werken we onophoudelijk aan het verfijnen van onze vaardigheden, tools en methoden om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn met voorspelbare resultaten. We zijn verheugd dat we de markt kunnen bedienen in samenwerking met een partner zoals Guidewire en we verheugen ons op nog meer mogelijkheden in de toekomst.”
 
John Mullen, vice-president Insurance, Capgemini

Alliantie met Guidewire

Als partner van Guidewire gebruiken wij beproefde accelerators, tools en methoden om end-to-end oplossingen en ondersteuning  te leveren voor het Guidewire-productenpakket.
Guidewire Software is een marktleidende leverancier van flexibele kernsystemen waarmee schadeverzekeraars hun verzekeringsproducten op de door hen gewenste wijze kunnen leveren. Guidewire bouwt hoogwaardige software die consistent en zoals beloofd functioneert. De oplossingen van Guidewire zijn ontworpen voor maximale flexibiliteit en schaalbaarheid. Met deze oplossingen kunnen verzekeraars hun polishouders en agenten een uitstekende dienstverlening bieden en hun marktaandeel vergroten, terwijl ze tegelijkertijd de operationele kosten verlagen.
 
Guidewire InsuranceSuite™ bestaat uit Guidewire PolicyCenter®, Guidewire BillingCenter® en Guidewire ClaimCenter® en omvat de complete levenscyclus: acceptatie, polisadministratie, incasso en claimafhandeling. Bezoek de website van Guidewire voor meer informatie.

Capgemini en Guidewire

Sinds 2004 is Capgemini een belangrijke en wereldwijde integreerder van Guidewire-paketten met unieke accelerators, tools en methoden, die u helpen de operationele kosten te verlagen bij het werken met Guidewire ClaimCenter, PolicyCenter en BillingCenter.
 
Dankzij onze transformatie-aanpak en de services en oplossingen van Guidewire bent u verzekerd van een hoog rendement op uw investeringen in Guidewire-producten. Wij combineren onze diepgaande kennis van het verzekeringsbedrijf met aantoonbare ervaring met Guidewire om een hoge bedrijfswaarde te leveren met lagere operationele kosten en kortere doorlooptijden.

Waarom Capgemini

Capgemini levert oplossingen en accelerators voor de volledige levenscyclus van een Guidewire-project. Op basis van onze projectervaring hebben we een speciale projectmethode ontwikkeld. Volgens deze methode gebruiken we best practices en beproefde tools om verzekeraars te helpen bij transformatie- en implementatieprocessen. De projectmethode bestaat uit:
  • Projectaccelerators en artefacten die specifiek zijn ontwikkeld voor het Guidewire-productenpakket
  • Gestandaardiseerde frameworks voor ontwikkeling, testen en applicatiebeheer
  • Beproefde processen voor veranderings- en programmamanagement, projectramingen en vereistenanalyse
 
Dankzij onze expertise die het gehele Guidewire-productenpakket omspant, kunnen we klanten helpen de totale eigendomskosten van applicaties met maximaal 40% te verlagen, betrouwbare en consistente levering te waarborgen en toegang te krijgen tot gespecialiseerde kennis over Guidewire en het verzekeringsbedrijf.