Thunderhead-alliantie

Capgemini Financial Services heeft sinds 2010 een Global Partner Agreement met Thunderhead.

Alliantie met Thunderhead

Op samenwerking gestoelde oplossingen die de communicatie met uw klanten transformeren.
 
Thunderhead® verandert de manier waarop ondernemingen met hun klanten communiceren. Elke interactie kan worden gemeten en er kunnen lessen uit worden getrokken om de klantentrouw en de winstgevendheid te vergroten. Thunderhead NOW is innovatieve software die op de businessgebruiker is afgestemd. Bovendien combineert Thunderhead NOW superieure functionaliteit voor personalisatie, contextgevoeligheid en naleving met volledige ondersteuning voor een multi-channel benadering. De juiste informatie wordt op het juiste moment en in de juiste vorm beschikbaar gesteld aan de juiste personen.
 
Thunderhead is in 2001 opgericht. Tot de klanten behoren verzekeraars, retailbanken, overheidsinstanties en beleggingsfirma’s van drie continenten, die de producten van Thunderhead gebruiken om hun klantcommunicatie te optimaliseren. Dankzij Thunderhead telt elke interactie mee.

Capgemini en Thunderhead

Capgemini Financial Services heeft sinds 2010 een Global Partner Agreement met Thunderhead. We zijn een Thunderhead Gold Partner en een van de vijf ondernemingen waarmee Thunderhead een strategisch samenwerkingsverband heeft gesloten.
 
We combineren onze uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van financiële dienstverlening en Enterprise Content Management (ECM) met het innovatieve, klantgerichte en schaalbare platform van Thunderhead om financiële dienstverleners te helpen een maximaal rendement te halen uit de complete klant- en communicatielevenscyclus.