Ondernemings-agility via Scrum

Ervaar de voordelen van Scrum op bedrijfsniveau. Verhoog de agility van uw onderneming met Scrum dankzij Capgemini’s visie en expertise opgenomen in onze Agile Value Proposition.

Capgemini Value Proposition: Agile

Uw bedrijf wil softwareproducten van hoge kwaliteit blijven leveren, ondanks de voortdurend wijzigende omstandigheden. U wilt uw time-to-market verbeteren, maar via een betere afstemming tussen uw bedrijfsvoering en IT ook de band met uw gebruikers en consumenten aanhalen. Bovendien verwachten uw klanten dit te realiseren met een voordurend oog voor kostenreductie.
 
Scrum, wereldwijd de meest toegepaste agile-methode, helpt u niet alleen in de verbetering van uw ontwikkelprocessen, maar ook op bedrijfsniveau. Scrum heeft niet alleen gevolgen voor de werkwijze binnen individuele projecten, maar heeft impact op alle aspecten van uw ICT-organisatie. Bovendien laat het combineren van Scrum met het Rightshore model u toe een belangrijk kostenvoordeel te behalen.

De Capgemini Agile Value Proposition

Capgemini helpt u om agile te worden met Scrum. Wij bieden visie, mensen en expertise in het Scrum-proces, in coaching en in een soepele bedrijfstransformatie. U bepaalt hoe ver en hoe diep u wenst te gaan. Het centrale doel is de verhoging van waarde voor uw consumenten en gebruikers. Scrum is het middel dat u helpt zowel uw ontwikkelprocessen als uw bredere organisatie te heroriënteren en uw flexbiliteit, en reactie- en aanpassingsvermogen substantieel te verhogen.
 
Capgemini Financial Services heeft uitgebreide ervaring in het combineren van Scrum met Rightshore. Hierdoor reduceert u de time-to-market, maar haalt u tevens kostenvoordeel door het verlagen van de kosten voor ontwikkeling.

Capgemini, een bewezen partner voor ondernemings-agility

Capgemini heeft aantoonbare ervaring in agile-methodes.
 
Capgemini heeft binnen de Benelux een uniek en exclusief samenwerkingsverband met Scrum-oprichter Ken Schwaber en Scrum.org, zodat u via Capgemini steeds de nieuwste inzichten en evoluties in Scrum krijgt aangereikt. Capgemini is medeontwikkelaar van het nieuwe Continuous Improvement FrameworkTM via Scrum.
 
Wij passen onze aanpak reeds succesvol toe bij de grootste financiële dienstverleners van Nederland en België. Wij voeren voor klanten Scrum projecten uit zowel in onsite als gecombineerde onsite- met offshore teams. Daarnaast ondersteunen hen ook in het inrichten van hun ICT organisatie om maximaal voordeel te halen uit het toepassen van Scrum.
Gerelateerd