Fusion Middleware en Service-Oriented Architecture

Ondernemingen die in de huidige markt concurrerend willen blijven, moeten hun technologische flexibiliteit vergroten en de operationele kosten verlagen. Hierbij is een belangrijke rol weggelegd voor Service-Oriented Architecture (SOA). Ondernemingen die met SOA hun concurrentiepositie willen verbeteren, kunnen dankzij Oracle Fusion Middleware een vliegende start maken.

Introducing the Capgemini Oracle Fusion Experience Lab

Capgemini Oracle Fusion Experience (COFE)

In het COFE Lab komen onze domeinkennis en onze SOA-leveringscompetenties samen met de kennis en de capaciteiten van Oracle Corporation en een selectie van toonaangevende hardwareleveranciers.
 
Dankzij onze CORE-oplossing voor business- en IT-strategie kunnen ondernemingen profiteren van de volledige kennis, ervaring en competenties van het COFE Lab.

De voordelen van CORE

Complete Optimization Roadmap to Excellence (CORE) is een strategische oplossing die ondernemingen helpt om:

  • eerdere investeringen in applicaties te benutten
  • bedrijfsprocessen efficiënter te maken
  • alledaagse transacties slimmer uit te voeren
  • sneller in te spelen op veranderingen in de markt en het concurrentieveld
  • effectieve plannen op te stellen voor innovatieve en flexibele groei

Waarom Capgemini?

Wij werken samen met u aan het ontwikkelen van complete architecturen en routekaarten voor uw business en uw applicaties. Onze oplossing wordt nauw afgestemd op uw bedrijfsbehoeften en biedt een governancestructuur en alle benodigde middelen om de vorderingen van de implementatie te meten en te rapporteren.
Gerelateerd