Geïntegreerd Financieel Systeem (GFS) / EnterpriseOne

Wilt u met één toegankelijk ICT-systeem de voortgang van kostbare projecten monitoren en snel inspelen op wensen en klachten van burgers? GFS EnterpriseOne is ontwikkeld om te excelleren binnen de gemeentelijke organisatie. U integreert met dit systeem alle financiële en logistieke processen, stroomlijnt informatiegebruik en geeft medewerkers en burgers de gelegenheid om via het internet direct met elkaar zaken te doen.

Over GFS/EnterpriseOne

Capgemini biedt gemeenten met het bedrijfsinformatiesysteem (GFS)/EnterpriseOne een flexibele basis voor het integreren van de (financiële) bedrijfsprocessen. Met GFS/EnterpriseOne beperkt u de doorlooptijd van uw financiële administratie, creëert u beter zicht op het in- en verkoopproces, beschikt u over heldere projectbegrotingen en kunt u het aantal invorderingen of registraties eenvoudig monitoren.
 
Gebruiksvriendelijke managementfuncties in GFS/EnterpriseOne zorgen ervoor dat u de financiële kansen en bedreigingen op de juiste wijze kunt waarderen. Dat komt het organisatierendement ten goede.
 

Verbeterde dienstverlening met GFS/EnterpriseOne

Geïntegreerd Financieel Systeem (GFS)/Enterprise-One verbetert de dienstverlening van lokale overheden aan burgers en bedrijven:

  • integratie van de (financiële) bedrijfsprocessen;
  • elektronisch zakendoen vereenvoudigt informatieverstrekking aan burgers en bedrijven;
  • actueel totaaloverzicht van uitgaven en voortgang van kostbare (bouw-) projecten;
  • ondersteuning bij in- en verkoopprocessen, toegesneden op uw interne procedures;
  • direct en correct inzicht in de urenadministratie en productiviteit van medewerkers;
  • open systeemarchitectuur, direct koppelbaar met bijvoorbeeld Excel en Word.

Gebaseerd op Oracle JD Edwards Solutions

De kern van GFS/EnterpriseOne wordt gevormd door de JD Edwards EnterpriseOne software van Oracle, een van de meest complete softwareoplossingen ter wereld.  Het biedt een schaalbaar databaseonafhankelijk platform en heeft een open bedrijfszekere architectuur, die direct is te koppelen aan bijvoorbeeld Word en Excel.
 
Op functioneel niveau biedt GFS/EnterpriseOne onder meer integrale oplossingen voor uw financiële en projectadministratie. De projectmodule is geïntegreerd met de financiële en inkoopadministratie, het voorraadbeheer en de werkorderadministratie. Daarnaast biedt GFS/EnterpriseOne toepassingen voor vastgoed-, relatie- en meldingenbeheer.
 
GFS/EnterpriseOne is ook uitbreidbaar met diverse modules bijvoorbeeld voor:
 

Cocreatie met gebruikersgroep GFS/EnterpriseOne    

GFS/Enterprise One is inmiddels in gebruik bij een tiental gemeenten in Nederland. Het systeem sluit aan op Nederlandse wet- en regelgeving voor decentrale overheden. Er is een eigen supportdesk en ontwikkelingsafdeling die in nauwe samenwerking met een trouwe gebruikersgroep het systeem verder doorontwikkeld. Vele gemeenten gingen u al voor in de aanschaf van GFS en zijn inmiddels langdurig klant van ons.

Bruto Prijslijst

Download de bruto prijslijst 2016, 2015, 2014 en/of 2013 van het GeÏntegreerd Financieel Systeem (GFS) / EnterpriseOne als u geïnteresseerd bent in de prijsstelling van deze solution. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek over het optimaliseren van uw (financiele) informatiesystemen en de mogelijkheden van GFS EnterpriseOne.

Gerelateerd