Hewlett Packard Enterprise

Capgemini en Hewlett Packard Enterprise (HPE) werken al meer dan twintig jaar samen om hoogwaardige oplossingen te leveren aan gemeenschappelijke klanten over de hele wereld.
 
Capgemini en HPE bieden kosteneffectieve oplossingen in een vereenvoudigde omgeving, zodat u sneller resultaat boekt dankzij meer efficiëntie en beter concurrentievermogen. In dit unieke samenwerkingsproces komen onze diepgaande domeinkennis en applicatie-expertise samen met de innovatieve technologie, software en aanvullende services van HPE.

Samenwerking

Waarom HPE en Capgemini?

  • We hechten veel waarde aan samenwerking: ons gezamenlijke team van experts gebruikt beproefde en gestandaardiseerde processen en tools om in teamverband pakketoplossingen en testingservices te leveren voor SAP, Oracle en sectorspecifieke applicaties. Speciale teams van Capgemini en HPE werken dagelijks fulltime aan de strategische en operationele aspecten van onze samenwerking.
  • We zijn resultaatgericht: we willen snelle en duurzame resultaten boeken bij het optimaliseren van uw business, het versnellen van de groei, het verlagen van de kosten en het beheersen van risico’s.
  • We koppelen bedrijfsinnovatie aan technologie: onze sterke punten vullen elkaar perfect aan. De unieke Collaborative Business Experience® en de domeinkennis van Capgemini vormen een uitstekende combinatie met het brede assortiment Business Technology-producten en -diensten van HPE.
  • Wij werken aan uw succes: doordat we de nadruk leggen op klanttevredenheid en nabijheid verkrijgen we diepere inzichten en boeken we concrete bedrijfsresultaten.

Application Modernization Oplossingen

Bronnen

Meer weten?