HP

Capgemini en HP werken al meer dan twintig jaar samen om hoogwaardige oplossingen te leveren aan gemeenschappelijke klanten over de hele wereld.
 
Capgemini en HP bieden kosteneffectieve oplossingen in een vereenvoudigde omgeving, zodat u sneller resultaat boekt dankzij meer efficiëntie en beter concurrentievermogen. In dit unieke samenwerkingsproces komen onze diepgaande domeinkennis en applicatie-expertise samen met de innovatieve technologie, software en aanvullende services van HP.

Bekroonde samenwerking

Waarom HP en Capgemini?

  • We hechten veel waarde aan samenwerking: ons gezamenlijke team van experts gebruikt beproefde en gestandaardiseerde processen en tools om in teamverband pakketoplossingen en testingservices te leveren voor SAP, Oracle en sectorspecifieke applicaties. Speciale teams van Capgemini en HP werken dagelijks fulltime aan de strategische en operationele aspecten van onze samenwerking.
  • We zijn resultaatgericht: we willen snelle en duurzame resultaten boeken bij het optimaliseren van uw business, het versnellen van de groei, het verlagen van de kosten en het beheersen van risico’s.
  • We koppelen bedrijfsinnovatie aan technologie: onze sterke punten vullen elkaar perfect aan. De unieke Collaborative Business Experience® en de domeinkennis van Capgemini vormen een uitstekende combinatie met het brede assortiment Business Technology-producten en -diensten van HP.
  • Wij werken aan uw succes: doordat we de nadruk leggen op klanttevredenheid en nabijheid verkrijgen we diepere inzichten en boeken we concrete bedrijfsresultaten.

 

Een bekroonde alliantie

Capgemini is meerdere malen door HP onderscheiden, onder andere met de volgende prijzen:

  • HP Software Alliance Partner of the Year Award (2009, 2010, 2011)
  • HP AllianceOne Converged Infrastructure Solutions Award (2010, 2011)
  • HP IT Application Implementation Partner of the Year Award (2010, 2011)

Application Modernization Oplossingen

Bronnen

Meer weten?