IBX Supplier Network for suppliers

Hogere winst per order. Lagere kosten per transactie. Gestroomlijnde processen en efficiënte samenwerkingstools. Al uw producten 24 uur per dag in te zien door 350 grote inkooporganisaties wereldwijd. Welkom bij het Capgemini IBX Leveranciersnetwerk.

Werk samen. Groei. Versterk uw relaties.

Zowel voor toeleverende bedrijven die willen uitbreiden als voor dienstverleners die efficiënter willen samenwerken met bestaande klanten, biedt Capgemini IBX Leveranciersnetwerk oplossingen.

Wordt voorkeursleverancier

Het IBX Leveranciersnetwerk verbetert het klantbehoud en versterkt de relatie door klantsystemen en -processen met die van leveranciers te verbinden. Het ondersteunt:

  • Sales & Marketing: Adverteer producten met kant-en-klare catalogi, krijg online toegang tot RFP's en verhoog uw zichtbaarheid bij uw belangrijkste afnemers.
  • Catalogi: Selecteer een format voor een e-catalogus of maak een aangepast format dat overeenkomt met uw export-systeem en publiceer deze in een enkele stap.
  • Orders: Versnel klantorders met volledige samenwerking van begin tot eind, dankzij op regels gebaseerde orderroutering en geautomatiseerde kennisgevingen.
  • Facturering: Verzend facturen door middel van system-to-system integratie of via Virtual Printer voor een volledig geautomatiseerd proces met ingebouwde validatie en verrijkingsfuncties.

Wij weten dat onze klanten -zowel kopers als verkopers- van deze functionaliteiten profiteren. We gaan ervan uit dat uw organisatie ermee instemt dat 40% minder contact met klantondersteuning voor alle samenwerkende partijen een goede zaak is. Dat dezelfde aanpassingen de verwerkingskosten met wel 75% kunnen beperken, is zeker ook het vermelden waard. We verheugen ons erop u als Capgemini IBX Leveranciersnetwerkpartner te mogen begroeten.