Industriële bedrijven kunnen nu zelf het voortouw nemen in hun digitale transformatie

In samenwerking met GE Digital laat Capgemini haar klanten profiteren van alle mogelijkheden van Predix, ’s werelds eerste en enige platform dat speciaal is ontwikkeld voor de industriële sector. Samen bieden wij krachtige, consistente en veilige oplossingen die bedrijven is staat stellen optimaal gebruik te maken van big data en het Industriële Internet der Dingen. Op deze manier kunnen zij concurrentievoordeel behalen door ontwikkeling en implementatie van industriële applicaties voor de cloud.

Optimaal gebruikmaken van uw industriële data

Het vermogen om moeiteloos enorme hoeveelheden data van verbonden apparatuur te analyseren en gebruiken is voor bedrijven van cruciaal belang voor het behalen van concurrentievoordeel. Om in deze complexe omgeving succesvol te zijn, heeft u een flexibel en stabiel platform nodig dat de datasets in diverse formats snel kan vertalen naar bruikbare en waardevolle inzichten. Aan de hand van deze inzichten kunt u bijvoorbeeld de operationele efficiëntie verbeteren, nieuwe inkomstenstromen genereren, ongepland systeemuitval terugdringen, de productiviteit verhogen en mogelijkheden scheppen voor verhoging van uw winstgevendheid.

Met Predix maakt u optimaal gebruik van het Industriële Internet der Dingen

Predix is een besturingssysteem van General Electric (GE) voor het Industriële Internet der Dingen, dat u helpt bij uw digitale transformatie. Predix verschaft de benodigde technische basis voor ondersteuning van industriële applicaties die machinedata vastleggen, monitoren en analyseren om de doorvoersnelheid te verbeteren, ongepland systeemuitval te reduceren en de operationele efficiëntie te vergroten. Predix is het enige platform dat speciaal is ontwikkeld om industriële bedrijven te helpen met het volgende:

  • Vastleggen en analyseren van de snelheid, omvang en verscheidenheid van complexe industriële data
  • Zorgdragen voor volledige beveiliging van de industriële informatie en bedrijfsvoering
  • Sneller innoveren en verbeteren van de bedrijfsresultaten door het wegnemen van de belemmeringen die de ontwikkeling van industriële applicaties altijd in de weg hebben gestaan
  • Profiteren van een sectorbreed ecosysteem van ervaren partners om de bedrijfsmogelijkheden te optimaliseren met behulp van geïntegreerde software, hardware en diensten

 

Dankzij Capgemini en Predix van GE kan uw onderneming via het Industriële Internet der Dingen zelf het voortouw nemen in haar digitale transformatie. Met het cloudgebaseerde softwareplatform van Predix voor het ontwerpen, implementeren en gebruiken van innovatieve industriële applicaties vertaalt u uw operationele gegevens naar bruikbare inzichten en positieve bedrijfsresultaten.

 

Een betrouwbare partner met een uitstekende staat van dienst

Capgemini is al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner van GE. Capgemini werkt nauw samen met GE Digital bij het ontwerpen en ondersteunen van de geavanceerde applicaties van Predix. Dit omvat onder meer applicaties voor datavisualisatie, wagenparkprestaties, uitvalbeheer, energietrading en optimalisering van bedrijfsprocessen. Ons innovatieframework is bekroond met meerdere Best Innovation Partner Awards van GE Digital. Sogeti is een voorkeursleverancier van GE die al meer dan 20 jaar hoogkwalitatieve service biedt. Sogeti is gespecialiseerd in militaire ERP-implementatie, services voor Product Lifecycle Management (PLM), cloudmigratie en -automatisering, oplossingsarchitectuur en project- en programmabeheer. Sogeti heeft bovendien een gecertificeerd GE Global Delivery Center in Noord-Amerika met een speciaal GE-netwerk en -telefoonsysteem voor de oplossingen van GE Digital.

Uitgebreide ervaring en vaardigheden in de industriële sector
Capgemini’s experts op het gebied van datatechnologie stellen industriële bedrijven in staat meer waarde te creëren en lucratieve, datagestuurde inzichten te distilleren uit de data die door hun verbonden apparatuur worden gegenereerd. Capgemini optimaliseert de bedrijfsvoering van industriële bedrijven. Niet alleen beschikken deze bedrijven nu over de tools en mensen om hun enorme hoeveelheden big data te verwerken, maar ook kunnen zij aan deze data specifieke inzichten ontlenen die hun bedrijfsprestaties verbeteren. Capgemini is zich bewust van de kansen die het Industriële Internet der Dingen biedt, en wij kunnen uw bedrijf helpen een permanente voorsprong op de concurrentie te nemen.

Met meer dan 11.000 professionals in 40 landen zal ons in digitale technologie gespecialiseerde team u graag begeleiden op uw digitale reis. Zo komt u tot diepere inzichten op de plek waar deze echt verschil kunnen maken, namelijk aan de operationele kant.

Eerdere events

  • Minds + Machines, Europa 2016
  • Minds + Machines, San Francisco 2016


Komende events

Gerelateerd

Experts