Junior Network Consultant Retail

Jouw rol

Bij het Client Delivery Team (CDT) Retail, beheren we systemen en diensten voor diverse grote retail merken, zoals HEMA, Bijenkorf, Formido en Brico.
 
Om ons netwerk team te versterken, zijn we per direct opzoek naar een enthousiaste en gedreven (Young) Professional met affiniteit voor de Retail branche, die begrijpt dat de IT Infrastructuur het kloppend hart is, waarmee onze klanten zich staande kunnen houden in een veeleisende 24-uurs economie: tijd is in vrijwel alle gevallen geld als kassa’s uitvallen of als PDAs niet kunnen verbinden aan het netwerk, waardoor tientallen order pickers hun werk niet meer kunnen uitvoeren.
 
Alles is verbonden aan het netwerk en als Netwerk Engineer / Consultant ben je in staat om gemakkelijk verbanden te leggen tussen de diverse netwerk componenten en systemen, en beschik je over een helicopter view van de gehele omgeving.
 
 
Plaats in de organisatie
 
Werkend in een hecht team van Engineers met diverse disciplines (Unix, Microsoft, Netwerk), de Delivery Architect en Project Leiders, rapporteer je aan de Operations Delivery Managers (ODM) en Operations Delivery Leads (ODL).
 
Aangezien het dagelijkse beheerwerk wordt uitgevoerd door ons off-shore team, zal je in nauw contact staan met je collega’s uit India, rekening houdend dat marges alleen gezond blijven als al het SLA werk off-shore wordt uitgevoerd en hier op stuurt.
 
In de rol van Netwerk Consultant zul je periodiek aansluiten bij “Infra Meetings” bij en met de klant, die door de ODM wordt voorgezeten, waar je wordt vergezeld door een collega uit het Unix of Microsoft team. Het vertalen van de functionele wensen van de klant, naar een technisch design, is iets waar je goed in bent en je jezelf in wilt ontwikkelen.

 

Wat kun je bij ons verwachten

Ruim opleidingsbudget en onbegrensde doorgroeimogelijkheden
Vanaf dag één investeren we in jouw ontwikkeling. Capgemini heeft een zeer ruim budget voor opleiding beschikbaar gesteld. Bij de Capgemini Academy in Nederland én de Capgemini University in Parijs leer je de fijne kneepjes van het consultancyvak en volg je specialistische ICT trainingen. Ook kun je hier de officieel erkende certificaten behalen. Als Junior ICT Consultant heb je, naast een persoonlijk opleidingsprogramma, vrijwel onbegrensde doorgroeimogelijkheden. Je kunt je verder specialiseren of juist een zijstap maken naar een ander bedrijfsonderdeel.
 
Vrijheid, een eindejaarsuitkering én een lease auto.
Veel Young Professionals kiezen voor Capgemini vanwege onze cultuur. Bij ons heb je alle mogelijkheden van een groot bedrijf, maar de bescheidenheid en sfeer die je eerder bij een klein bedrijf verwacht. We kennen zeker geen Amerikaanse cultuur. We zijn bereid elkaar te helpen, werken op basis van vertrouwen en bieden je de vrijheid om je te ontwikkelen en nieuwe initiatieven op te pakken. Ook je arbeidsvoorwaarden zijn natuurlijk goed geregeld:
 • Eindejaarsuitkering
 • Premievrij pensioen
 • 26 vakantiedagen met de mogelijkheid om extra dagen te kopen
 • Simkaart of laptop van de zaak en alle bijbehorende faciliteiten om flexibel en op elke locatie te kunnen werken
 • Maandelijkse mobiliteitsvergoeding die je kan gebruiken voor een lease auto of bruto uit kan laten keren

 

Wie we zoeken

Wij zoeken gedreven en enthousiaste starters met 0 tot 2 jaar werkervaring.. Daarnaast heb je;
 • minimaal een MBO niveau 4 diploma in de richting van Netwerkbeheer met 1 tot 2 jaar relevante werkervaring of een afgeronde bachelor in de richting van Informatica of System and Network Engineering. 
 • netwerk expertise (CCNA/CCNP gecertificeerd, of bezig met certificeren);
 • kennis van Linux of Unix of Microsoft producten, kennis hiervan is een pré;
 • een "OneTeam" mentaliteit, wat betekend dat alle technische disciplices constant aan het zoeken zijn hoe ze elkaar kunnen helpen;
 • een aantoonbare keuze gemaakt om je verder te ontwikkelen op het gebied van netwerken;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk).
 
Interesse?
 
Ben jij de network consultant die wij zoeken? Solliciteer dan door je cv en motivatie te uploaden. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnement met Angèl Wijnhard via angel.wijnhard@capgemini.com / 06-11046746.