Lead Trainer Agile/Project Management

Jouw rol

We zoeken versterking van ons team met lead trainers op het gebied van Agile/Project management. Je bent een dynamische trainer die cursisten een inspirerende leerervaring geeft. Je bent didactisch goed onderlegd en hebt ervaring met het opzetten (design, development en implementation) van opleidingstrajecten en trainingen. Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in het uitvoeren van trainingen op het vlak van ‘Agile/Project management’. We denken daarbij aan trainingen als PRINCE2 (Agile), Scrum en Agile Project Management. Bij voorkeur combineer je theoretische kennis – die blijkt uit relevante certificeringen - met pragmatische inzichten uit de dagelijkse praktijk. Bij het overdragen van kennis gebruik je moderne leerconcepten, heb je vernieuwende ideeën die je vanuit jezelf gedreven op allerhande manieren uitdraagt. We kunnen je gerust op pad sturen met (of zonder) accountmanager om te kijken hoe je een klant kunt helpen. Verder verwachten we een flexibele houding van je. Je kunt schakelen tussen individuele coaching trajecten en trainingen voor (soms grote) groepen, waarbij een niet gering deel in de avond uitgevoerd wordt. Daarnaast ben je bereid te trainen door het gehele land en bij gelegenheid in het buitenland.

 

Plaats in de organisatie

Je komt te werken voor een gerenommeerd opleidingsinstituut dat al meer dan 40 jaar een gevestigde naam is het opleiden van informatieprofessionals. Je gaat deel uitmaken van een team met vaste en flexibele (inhuur) trainers. Het team bestaat uit circa 40 medewerkers: zo’n 20 lead trainers, eigen account managers en een professionele front en back office. Allemaal professionals met passie voor leren en ontwikkelen. Daarnaast kun je putten uit de kennis en ervaring van de collega’s in de Capgemini organisatie. Je werkt voor toonaangevende klanten in de private, financiële en publieke sector. Er is ruimte om invulling te geven aan jouw creatieve ideeën om nieuwe trainingen te ontwikkelen voor klanten of in ons open aanbod.

 

Wat kun je bij ons verwachten

We bieden mogelijkheden om je in de breedte te ontwikkelen. Naast trainingen bieden wij ook adviesdiensten aan en voeren we transformatieprogramma’s uit, waar onze trainers een bijdrage aan leveren. We bieden flexibiliteit in het indelen van jouw werkweek en de te verschuiven werkuren, omdat je regelmatig avondtrainingen geeft.

 

Wie we zoeken

  • Je bent een teamplayer
  • Je wilt je graag verder ontwikkelen in de nieuwe digitale en didactische leermogelijkheden en het begeleiden van organisatieveranderingen
  • Je werkt graag voor een toonaangevende en grote organisatie met veel dynamiek, ambitie en mogelijkheden
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het trainen van (informatie)professionals
  • Je hebt aantoonbare ervaring als project manager (liefst in een Agile omgeving) en/of Scrum master
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het Agile vakgebied en het geven van trainingen hierin. Je bent in ieder geval gecertificeerd Scrum Master en Product Owner (via Scrum.org) en hebt kennis van of ervaring in SAFe en DevOps trajecten.
  • Je hebt een geldig, dus niet ouder dan 5 jaar, PRINCE2 Practitioner certificaat in je bezit en bij voorkeur ben je gecertificeerd op het gebied van PRINCE2 Agile of DSDM Project Management
  • Je beheerst de Engelse taal op hoog niveau (B2)

 

Interesse?

Herken jij je in bovenstaand profiel en ben jij op zoek naar een werkgever waar je met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid? Reageer dan. Wij komen graag met jou in contact.
 
Klik op de button op deze pagina en vul je gegevens in.
 
Laat je CV direct achter via de ‘solliciteer’ button op deze pagina. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Caroline van der Wal via caroline.vander.wal@capgemini.com. .
 
Past deze functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door. Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.