Master Data Management in de auto-industrie

Capgemini kan u laten zien hoe u kosten kunt besparen en uw inkoopgegevens kunt beheren. We geven ondernemingen in de auto-industrie de sleutel in handen via ons Master Data Management-concept (MDM), dat zowel een strategie als een routekaart omvat.

Kosten besparen en inkoopgegevens beheren

Het lijkt vrijwel onmogelijk de directe materiaalinkoop in de hele onderneming onder controle te krijgen. Master Data Management is de sleutel tot een succesvol beheer van de inkoopgegevens.
 
Capgemini benadert Master Data Management op een holistische manier, met inbegrip van een strategie en een routekaart. We concentreren de informatie die u nodig hebt in een gegevensstroom die gemakkelijk te beheren is en die eenvoudig kan worden vergeleken met KPI's. Hierdoor wordt samenwerking mogelijk, zowel binnen als buiten uw firewall. Automobielbedrijven kunnen richtlijnen opstellen en bijhouden voor de standaardisering, de interne afstemming en de externe synchronisatie van gegevens. Bovendien kunnen er processen worden ontwikkeld voor het creëren, opslaan en publiceren van master data.


Onze successtrategie

Capgemini koppelt een strategische aanpak, een toolkit, een governance-model en verschillende accelerators aan een ruime ervaring met de auto-industrie om uw onderneming te helpen het potentieel van MDM volledig te ontsluiten. Hierdoor kunt u:
  • Data governance-werkwijzen afdwingen en handhaven
  • Orders valideren om correcte artikelnummers en naleving van leveranciersregels af te dwingen
  • De samenwerking met leveranciers, klanten en partners effectiever en efficiënter maken

Profiteer van onze ervaring met SAP

Capgemini en SAP hebben de handen ineengeslagen om SAPNetWeaver MDM te implementeren voor de auto-industrie. In 1993 werd Capgemini door SAP aangewezen als een Leading Global Integration Partner, waarna een alliantie tot stand kwam.
 
Capgemini heeft als eerste een NetWeaver-routekaart opgesteld en is nog altijd de eerste (en vaak ook de enige) implementatiepartner voor een groot aantal strategische programma's van SAP.
In de toekomst blijven gemeenschappelijke programma's van Capgemini en SAP een cruciale rol spelen bij het vergroten van de technologische competenties van automobielbedrijven. We hebben een lange staat van dienst op samenwerkingsgebied en we willen de komende jaren onze ervaringen en concepten gebruiken om SAP te helpen enkele ambitieuze doelstellingen te verwezenlijken. Ons doel is u te helpen bij het verbeteren van de operationele efficiëntie en zichtbaarheid in uw hele onderneming.
Gerelateerd