Microsoft Insights & Data

Wanneer IT-budgetten onder druk staan hebben ondernemingen behoefte aan meerdimensionale interactieve tools die informatie uit datawarehouses, datamarts, transactieapplicaties en andere systemen kunnen analyseren. Capgemini helpt ondernemingen om betere rapport- en analysefuncties te ontwikkelen en hun datawarehouses te verbeteren via het Insights & Data-platform van Microsoft.

Een productiviteitsplatform voor de toekomst

Dankzij Capgemini kunt u het Microsoft Insights & Data-platform gebruiken om gegevens over te brengen naar een nieuw ERP-systeem of om klantgegevens binnen uw onderneming te synchroniseren en te volgen.
 
Met schaalbaarheid en prestaties op enterpriseniveau kunnen de geïntegreerde tools van Microsoft de effectiviteit en efficiëntie van de IT in uw organisatie verbeteren door:

  • Betere uitwisseling van inzichten
  • Gecentraliseerde portalen
  • Hogere productiviteit van teams en de organisatie als geheel
  • Gebruiksvriendelijke interactieve dashboards
  • Gepersonaliseerde en op rollen gebaseerde gegevensweergave
  • Scorecards en KPI’s
  • Een krachtig datawarehouseplatform
  • Beter gebruik van databaseopslag
  • Sneller proof-of-concept
Worldwide

Gezamenlijke selfservice-oplossing voor bedrijfsinformatie

Capgemini en Microsoft werken al ruim vijf jaar samen om ondernemingen te helpen bij het maximaliseren van hun IT-efficiëntie. Door de handen ineen te slaan, kunnen we platformoplossingen leveren op basis waarvan bedrijfsinformatie kan worden geanalyseerd, gevisualiseerd en in scorecards kan worden verwerkt.
 
Via ons Intelligent Enterprise-concept kunnen we u laten zien hoe u business information management kunt realiseren met de normale software die u dagelijks gebruikt.

Onshore en offshore levering combineren voor een optimaal resultaat

Het Capgemini-concept voor Microsoft Insights & Data omvat een combinatie van onshore en offshore resources in de verhouding 20:80. Ons Information Delivery Center in India biedt u hogere productiviteit via een efficiënte inzet van resources, terwijl ons Rightshore®-concept de ideale mix van talent uit ons wereldwijde netwerk garandeert. Onze experts leveren de benodigde visie en discipline om een IT-strategie te bouwen die concrete voordelen voor de business oplevert.