Managed Mobility

Met de Managed Mobility-oplossing van Capgemini zorgt u dat applicaties (en de onderliggende processen en resources) dynamisch worden aangepast aan uw uitdagingen en behoeften op korte en langere termijn.

Een 360°-concept voor mobility-beheer

Capgemini benadert het veranderlijke landschap van mobility-services met een levenscyclusconcept dat zich uitstrekt van de eerste service-implementatie tot en met re-provisioning en uitfasering. We gebruiken onze Application Lifecycle Services om u te helpen bij het beheren van uw volledige mobility-portefeuille. Ons concept legt de nadruk op applicatiekwaliteit en productiviteit en vermijdt eventuele redundantie of hiaten.
 
In samenwerking met partners in onze allianties leveren we een end-to-end mobiele infrastructuur die op basis van een maandabonnement verkrijgbaar is. De Managed Mobility-service groeit mee met uw mobiele infrastructuur en maakt daarbij ook gebruik van nieuwe ontwikkelingen zoals cloud computing en ‘bring your own device’ (BYOD).

Managed Mobility oplossingen: Compleet, responsief en flexibel

Onze Managed Mobility-oplossing is een complete service waarmee u uw mobility-behoeften eenvoudig en effectief kunt beheren. We helpen u:
 
  • Uw mobiele portefeuille beter te analyseren en te beheren
  • De implementatiekosten te verlagen door de kapitaalinvesteringen onder controle te brengen
  • Een snellere return on investment te behalen
  • De complexiteit en de risico’s te verlagen
  • Mobiele oplossingen sneller te implementeren

Mobility beheren: een kerncompetentie

Als een van de pioniers op dit gebied hebben we al in een vroeg stadium ondernemingen laten profiteren van de voordelen van mobility door middel van apparaat- en applicatiebeheer. We hebben een uitstekende staat van dienst als leverancier van Software-as-a-Service (SaaS), Platform-as-a-Service (PaaS) en apparaatbeheer.
 
Onze bewezen expertise op het gebied van mobility-beheer is onder meer gestoeld op een toonaangevende samenwerking met marktleider Sybase, een SAP-onderneming.
 
Daarnaast profiteert onze SAP Enterprise Managed Mobility-oplossing van 18 jaar ervaring met samenwerking aan mobility-projecten. We hebben onder andere mobiele accelerators ontwikkeld voor het beheer van inventarissen en applicatie-extensies voor SAP Mobile Asset Management.
Gerelateerd