SAP Enterprise Managed Mobility

De hedendaagse mobiele medewerker heeft behoefte aan een flexibele, efficiënte en op afroep beschikbare manier om in realtime goed geïnformeerde beslissingen te kunnen nemen, zonder dat dit ten koste gaat van de gegevensbeveiliging en de controle. Met het SAP Enterprise Managed Mobility-pakket van Capgemini profiteren ondernemingen van de voordelen van mobiliteit door middel van apparaat- en applicatiebeheer.

Hoe overleef je de mobiele invasie

 
Uw bedrijf. Altijd bereikbaar.

Met het SAP Enterprise Managed Mobility-pakket van Capgemini kunt u via mobiele apparaten en tablets extra waarde ontlenen aan uw SAP back office-systemen. Deze end-to-end oplossing levert u de volgende voordelen op:
 
 • Betere gegevens: vergroot de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de gegevens met gestroomlijnde gegevensstromen en minder handmatig ingrijpen
 • Financiële flexibiliteit: betaal een maandelijkse vergoeding voor software, implementatie, hosting en applicatiesupport
 • Minder complexiteit: doorlopende operationele support met gebundelde software en services
 • Minimale kosten: bespaar kosten met onze kant-en-klare infrastructuren en best practices voor bedrijfsprocessen
 • Sneller rendement: behaal zonder investeringen vooraf veel snellere resultaten dan met traditionele methoden

 

Breng uw bedrijf vandaag nog in beweging

Ons SAP Enterprise Managed Mobility-pakket gebruikt de services van Capgemini om hoogwaardige mobiele SAP-applicaties te ondersteunen. Onze systemen en pakketten zijn kant-en-klaar en kunnen onmiddellijk worden uitgerold, eventueel na aanpassing aan specifieke behoeften van uw organisatie.
 
Onze mobiele oplossingen kunnen beschikbaar worden gesteld in een lokale implementatie, of via een Managed Mobility-omgeving (in de private cloud) met inbegrip van:
 
 • Beheer van mobiele apparaten met ondersteuning voor onderhoud, hosting en implementatie
 • Services en bijbehorende mobiele apps voor mobiele enterpriseapplicatieplatforms

Een solide staat van dienst met mobiele projecten

Al meer dan twintig jaar werken Capgemini en SAP samen op het gebied van innovatie. Hierdoor beschikt ons team over de brede ervaring die nodig is om de gehele SAP-suite te kunnen ondersteunen.
 
Sinds 1997 hebben we met SAP samengewerkt aan een hele reeks mobiele projecten, waaronder:
 
 • Mobiele accelerators voor inventarisbeheer
 • Applicatie-extensies voor SAP Mobile
 • Asset Management en Mobile Direct Store Delivery
 • Mobiele toegang tot de samengestelde applicaties van SAP Business ByDesign
We werken voortdurend verder aan de verbetering van onze bedrijfskritische mobiele oplossingen, die geen middleware vereisen voor SAP-clients waar ook ter wereld. Capgemini is momenteel de enige SAP Mobile-partner die een on-demand en on-premise model aanbiedt.
Gerelateerd