Alternate title: 

Experience & Design

Normaal gesproken voorzien bedrijven hun klanten en medewerkers van tal van contactpunten en door mobiele telefoons en tablets neemt dit helemaal een vlucht. Uw eindgebruikers vragen vandaag de dag om een ervaring waarbij de gebruiker centraal staat. De tijd is aangebroken om te investeren in het ontwerpen van de juiste gebruikerservaring voor de perfecte klantenbinding.

Drie regels voor gebruikerservaring en ontwerp

Kunt u een bepaalde klant, medewerker of partner behouden, loopt hij weg of weet u hem (voorgoed) te binden? De kwaliteit van de gebruikerservaring kan het verschil maken.
 
Er zijn drie hoofdregels voor een succesvolle klantenbinding:
  • Focus niet alleen op prestatie en functionaliteit: Verkrijg kennis en inzicht in wanneer en waarom een mobiele oplossing nodig is en hoe u ervoor zorgt dat hij zijn doel bereikt. 
  • Geef prioriteit aan eindgebruikerstesten en feedback: Het testen van mobiele oplossingen is van cruciaal belang voor een consistente ervaring over meerdere kanalen. 
  • Maak een koppeling naar de benodigde informatie en systemen: Een digitale interface staat of valt met een goede integratie van back-officesystemen, ongeacht hoe goed de interface is ontworpen.
 
Om deze regels effectief te kunnen opvolgen binnen de gestelde termijnen en budgetten heeft u een systematische aanpak van gebruikerservaring nodig.

Goed ontwerp vormt de basis van mobiele bedrijfsstrategie

 
En goed ontwerp zou aan de basis moeten liggen van elke mobiele bedrijfsstrategie. Het vormt het fundament voor het juiste beleid, de juiste processen en technologieën om uw eindgebruikers een spectaculaire en zeer persoonlijke ervaring te geven.
 
Onze veelomvattende en modulaire services voor ontwerp en ervaring helpen u verder:
  • Bepaal wat uw bedrijf nodig heeft door de behoeften van de gebruikers vast te stellen met behulp van een gestructureerde en holistische benadering (een "gepersonaliseerde ervaring") 
  • Rechtvaardig de businesscase voor uw “gepersonaliseerde ervaring” door te laten zien hoe de gebruikerservaring verweven is met uw bedrijfsstrategie, wat het bewerkstelligt en wat de waarde voor uw bedrijf is 
  • Ontwikkel een solide “gepersonaliseerde” aanpak met een snelle iteratie en integratie die centraal georganiseerd is voor alle mobiele initiatieven

Gestructureerde creativiteit voor een "gepersonaliseerde ervaring"

Of u nu de mogelijkheden bekijkt van een digitale transformatie voor klanten of een interne digitalisering om de productiviteit van uw werknemers te verhogen, bij een samenwerking met Capgemini weet u één ding zeker: uw mobiele oplossingen worden opgenomen in uw algehele bedrijfsstrategie en worden niet afgezonderd van de rest van uw organisatie.
 
U kunt op ons rekenen, wij staan voor:
  • Een complete mobiele strategie inclusief services om de ervaring van uw eindgebruikers te optimaliseren en uw bedrijfswaarde te maximaliseren 
  • Effectief gebruik van agile methodes voor een gestructureerde en holistische benadering ten opzichte van de implementatie van innovatieve mobiliteitsprojecten waarbij de gebruikerservaring centraal staat 
  • Geïndustrialiseerde processen, waarvan een snelle bouw van prototypes en een korte testfase deel uitmaken om kostbare risico's tot een minimum te beperken De uitkomst is altijd hetzelfde: een innovatieve mobiele oplossing die functioneel is en makkelijk in gebruik.
 
De gemeente Oslo en PostNord hebben al met ons samengewerkt om slimmer en productiever te werk te gaan.
Gerelateerd