Business Productivity Online Suite

| News alert
Organisaties hebben de behoefte om hun kosten verder te verlagen en tegelijk groeimogelijkheden te creëren. De kans om de IT-kosten te reduceren door applicaties buiten de deur te plaatsen, spoort bedrijven aan nieuwe modellen te onderzoeken zoals cloud computing. Dat staat voor lagere en voorspelbare kosten, schaalbaarheid en de mogelijkheid alleen te betalen voor wat je daadwerkelijk aan diensten afneemt of aan hardware gebruikt. Daarbij moeten organisaties wel rekening houden met issues als veiligheid en regelgeving. Wie overstapt op cloud computing, heeft nog een grote hoeveelheid aan technologieën om uit te kiezen.

Capgemini levert de wereldwijd gebruikte Business Productivity Online Suite (BPOS) via internet, waarbij de applicaties naadloos samenwerken. Een krachtige gereedschapskist, bestaande uit Microsoft Exchange Online, Microsoft SharePoint Online, Microsoft Office Live Meeting, en Microsoft Office Communications Online. Hierin zitten onder andere e-mail en kalenderfunctionaliteiten,naast migratietools en mogelijkheden om gelijktijdig vanaf verschillende werkplekken in één document te werken.

Wij maken het u mogelijk maken voor organisaties om een enterprise cloudstrategie te ontwikkelen die u gebruikers absoluut veilig en tegen lagere kosten een vertrouwd gevoel geeft.