Capgemini Consulting wint MPF-Award ‘Best Performing Brand’

| News alert
Het Managing Partners’ Forum (MPF) [1] heeft Capgemini Consulting de prijs voor ‘Best Performing Brand’ in 2015 toegekend in de categorie Consultancy. De prijs, uitgereikt in samenwerking met Harvard Business Review en de Financial Times, dient als erkenning voor het onderzoek dat Capgemini Consulting heeft gedaan op het gebied van digitale transformatie. Dit werd recentelijk bekendgemaakt tijdens de MPF Awards voor Management Excellence in Londen.
Cyril Garcia, CEO van Capgemini Consulting, zegt: “We zijn zeer vereerd met deze prijs. Het is een erkenning van ons streven om kwalitatief hoogstaande expertise af te leveren. Het Digital Transformation Research Institute van Capgemini Consulting speelt hierin een onmisbare rol. Zij zijn de voornaamste leverancier van de onderscheidende onderzoeksrapporten en expertise die onze klanten ondersteunen in hun transformatieprojecten wereldwijd.”

“Wij zijn bijzonder verheugd dat we Capgemini Consulting met de award voor ‘Best Performing Brand’ in de categorie Consultancy kunnen erkennen voor hun inspanningen,” aldus Paul Lemon, CEO van MPF. “De uitreiking van de MPF Awards voor Management Excellence is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een prestigieus platform waarmee de werkzaamheden van de best presterende bedrijven ter wereld een passende waardering krijgen.”

Het jurypanel van de dertiende editie van de MPF Awards voor Management Excellence bestaat uit toonaangevende managementconsultants en experts uit Europa, Noord-Amerika en Australië. Onder hen bevindt zich onder andere de CEO van de Management Consultancies Association (MCA), evenals academici van Wharton Business School, Harvard Business School, Cambridge/Judge Business en Westminster Business School.
EINDE NIEUWSBERICHT

[1] Het Managing Partner Forum (MPF) is een onafhankelijk professioneel orgaan dat tot doel heeft om de effectiviteit en professionaliteit van bestuurders en samenwerking tussen bedrijven over de hele wereld te verbeteren, door de leden gericht te vertegenwoordigen en relevante diensten te verlenen.