Capgemini geselecteerd door Honeywell als BPO-leverancier van finance- en acccountingdiensten

| Press release
Honeywell, actief in het ontwikkelen van innovatieve systemen, producten en diensten voor automatiserings- en beveiligingsoplossingen in industrie, woningen en gebouwen, heeft Capgemini geselecteerd als partner voor het leveren en afhandelen van geselecteerde financiële processen.
Honeywell biedt klanten wereldwijd producten en diensten, onder meer voor toepassingen in de lucht- en ruimtevaart, controlesystemen, turbocompressoren en andere specialistische materialen. Als onderdeel van een vijfjarig contract zal Capgemini voor Honeywell accounting en Procure-to-Pay diensten leveren vanuit zijn Center of Excellence voor Business Process & Outsourcing (BPO) in Bangalore, India. Capgemini zal daarbij werken aan het stroomlijnen van de financiële processen van Honeywell om de effectiviteit ervan verder te verbeteren. Hiervoor maakt Capgemini gebruik van het eigen Global Enterprise Model*.
 
“Capgemini's strategische aanpak voor het verder beteren van onze financiële processen was instrumenteel om hen te selecteren als onze BPO-partner,” zegt John Koller, Vice President, Finance Operations bij Honeywell. “Honeywell bedient een brede variëteit aan sectoren via verschillende bedrijfsmodellen, wat uitdagende eisen stelt aan de financiële support. Na een uitgebreide selectieprocedure bleek Capgemini het best gepositioneerd om Honeywell’s zakelijke behoeften te ondersteunen en onze financiële transformatiestrategie te versnellen.”
 
"Ik ben bijzonder trots op het feit dat Honeywell Capgemini heeft gekozen als BPO-dienstverlener en belangrijkste partner voor de financiële transformatie. Honeywell heeft een voortvarend en innovatief transformatieplan voor finance. We kijken uit naar een succesvolle relatie,” zegt Christopher Stancombe, CEO van Capgemini BPO.