Capgemini investeert in Duet® Enterprise via nieuwe ERP+ oplossing

| News alert
Capgemini heeft als een van de eerste deelnemers aan het SAP-MICROSOFT Unite Partner Connection programma het ERP+ oplossingenportfolio opnieuw gelanceerd en daarbij een ontwikkelcentrum in Mumbai, India geopend.

Ter ondersteuning van Duet® Enterprise software zullen in dit centrum functie- en sectorspecifieke oplossingen worden gebouwd, toegesneden op specifieke klantwensen, die kunnen draaien op het Duet Enterprise platform. Via deze op maat gesneden oplossingen wil Capgemini klanten ondersteunen bij het verbeteren van sales productiviteit, het ontwikkelen van marktkansen, het stroomlijnen van processen en het reduceren van kosten. Dit zal worden gerealiseerd door het uitbreiden en optimaal benutten van SAP® applicaties via Microsoft SharePoint 2010.

GT Advanced Technologies, een internationale leverancier van polisiliconen technologie and kristallijnen systemen voor LED- en zonnepanelen, maakt al gebruik van Capgemini’s oplossingen op het Duet Enterprise platform.Tom Doyle, vice president Information Technology bij GT Advanced Technologies zegt: ‘We hebben met Capgemini samengewerkt om de interoperabiliteit van Duet Enterprise beter te benutten, zodat onze leidinggevenden en mobiele gebruikers, buiten het SAP-systeem, aankooporders onderweg kunnen inzien en goedkeuren. Dit heeft geresulteerd in een aanzienlijke verbetering van ons aankooporder goedkeuringsproces.’

Lees voor meer informatie het nieuwsbericht.