Capgemini Nederland ‘Platinum Partner’ op Dutch Testing Conference 2012

| News alert
Capgemini Nederland is door de Conference Board van de Dutch Testing Conference geselecteerd als Platinum Partner op de Dutch Testing Conference, die plaatsvindt op woensdag 18 april 2012. De neutrale organisatorische opzet en samenstelling van de Conference Board zorgen ervoor dat nationale en internationale bedrijven uit een breed spectrum van sectoren en regio’s goed zijn vertegenwoordigd.

Onder de titel “The invisible man. The crucial yet undefined role of testers in Agile projects” zal Capgemini een track verzorgen over de rol van testers in Agile-projecten. ‘We zijn verheugd dat we dit jaar als Platinum Partner kunnen deelnemen aan de Dutch Testing Conference. We zien er naar uit te leren van de andere deelnemers en sprekers en ook onze eigen inzichten met anderen te delen. Het goede nieuws is dat we steeds vaker door de markt worden gezien als een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van testen, heel recent nog door de analisten van Ovum”, aldus Julien Bensaid, Testing Division Director van Capgemini in Nederland.

Over de Dutch Testing Conference 2012
De visie van de Dutch Testing Conference is, om de enige onafhankelijke conferentie in Nederland te worden, die nieuwe gezichten en nieuwe verhalen introduceert. Haar ambitie is, de grootste testconferentie voor testers en niet-testers te worden. De conferentie creëert een platform die het toelaat om testing ook vanuit een niet-tester perspectief te bekijken. Het integreert bedrijfsleven, testing en andere disciplines zoals project management en business analysis en benadrukt een klantengericht perspectief. Het is de bedoeling, door het creëren van een interactieve omgeving met kennisuitwisseling als basis om iedereen in en rond om de testwereld  uit te dagen en te motiveren.

Bovendien moet de conferentie een platform bieden die de waardecreatie en de innovatieve kracht van en door testing duidelijk maakt. En hoe testing een positieve bijdrage kan leveren aan het bedrijfsleven, impliciet door de versterking van de positie van IT-testing in Nederland.

Meer informatie: http://www.dutchtestingconference.nl/