Capgemini trotse partner gemeente Utrecht in Grand Départ Tour de France 2015

| News alert
Op 4 juli 2015 vindt de Grand Départ van de 102de Tour de France in Utrecht plaats. Met trots kan Capgemini vermelden dat het zich als partner van de gemeente Utrecht aan dit evenement heeft verbonden, vanwege de band die het voelt met de stad waar het gevestigd is en met Frankrijk als onderdeel van een Frans bedrijf. Het wielerpeloton zal in Utrecht neerstrijken van 2 tot en met 5 juli 2015.
Als partner van dit wielerevenement is Capgemini onder andere verantwoordelijk voor de bouw van de website www.tourdefranceutrecht.com en het onderhoud in de komende periode. De website is vanaf vandaag online en zal gefaseerd worden uitgebreid met extra functionaliteiten en aanvullende informatie.


Over Capgemini

Met meer dan 130.000 mensen in 44 landen is Capgemini een van de meest vooraanstaande aanbieders van consulting-, technology- en outsourcingdiensten. In 2012 rapporteerde Capgemini Group wereldwijd een omzet van 10,3 miljard euro. Samen met zijn klanten creëert en realiseert Capgemini resultaatgerichte business- en technology-oplossingen, toegesneden op de klantbehoefte. Als een cultureel diverse organisatie heeft Capgemini zijn eigen onderscheidende manier van werken, de Collaborative Business ExperienceTM. Hierbij maakt Capgemini gebruik van het mondiale leveringsmodel Rightshore®.
 
Meer informatie via www.nl.capgemini.com.
 
Rightshore® is een handelsmerk van Capgemini