Smart Insurance Enterprise / SOA

| News alert
Leidende verzekeringsbedrijven transformeren hun IT-landschap meer en meer in zogenaamde ‘Service Oriented Enterprises’. Ze brengen hun technologie up-to-date met flexibele systemen. Deze ondersteunen geïntegreerde multi-channelstrategieën en verkorten de time to market van nieuwe producten.

Capgemini wordt gezien als de marktleider in Service Oriented Architecture. Onze Smart Insurance Enterprise/SOA gebruikt een Capability Maturity Model om de huidige staat van de bedrijfssystemen te evalueren. Daarna identificeren we de doelstellingen voor de toekomst. Dat doen we door gebruik te maken van een referentiecomponentarchitectuur. Inmiddels hebben we deze oplossing wereldwijd al meer dan 1.500 keer succesvol geïmplementeerd.


FinTech 25 erkent Capgemini voor het vijfde achtereenvolgende jaar als een van de grootste, globale ‘enterprise technology companies’. Om een plekje op deze lijst te krijgen, zijn we beoordeeld op wereldwijde omzet, groei en stabiliteit van het bedrijf en het belang voor de financiële wereld.