Testexperts Capgemini presenteren boek over ketentesten op Dutch Testing Conference

| News alert
Informatiesystemen zijn in heel veel gevallen geïntegreerd met andere systemen of sterk afhankelijk van gegevens die uit andere systemen afkomstig zijn. Naast het testen van de afzonderlijke systemen, is het noodzakelijk om de keten van systemen in samenhang te testen. Dit is de leidende gedachte achter het boek The Complexity of Chain Testing, dat tijdens de Dutch Testing Conference op 13 april in Bussum wordt gepresenteerd. Het boek is geschreven vanuit de praktijk door testconsultants van Capgemini.

The Complexity of Chain Testing is een sterk vernieuwde en verbeterde versie van de oorspronkelijke uitgave uit 2008. Zo is de nieuwe druk uitgebreid met twee nieuwe auteurs die aandacht besteden aan het proces van ketentesten (handmatige en ondersteunende processen) en de permanente testorganisatie. De prettige lay-out en de vele nuttige tips en praktijkvoorbeelden zijn gebleven.

Het boek is verkrijgbaar tijdens de Dutch Testing Conference op de stand van Capgemini in ‘t Spant in Bussum, waar mede-auteurs John van Veen en Maurice Siteur aanwezig zullen zijn om het boek toe te lichten en te signeren.

''

Raadpleeg voor meer informatie de pagina over Ketentesten