Ga vooruit en maak uw Big Data nog waardevoller

Big Data analyse
as-a-service

Hoe haalt u meer waarde uit uw Big Data? Met onze service krijgt u direct en zonder grote investeringen 360 graden inzicht in het gedrag van uw klanten en de levenscycli van uw producten, markten en diensten. Deze open Big Data analyse service-omgeving past snel en naadloos binnen uw bestaande omgeving en maakt gebruik van gestructureerde en ongestructureerde data.

Onze oplossing

Creëer de basis voor het internet of things

Het internet of things komt met een eenvoudige maar fundamentele uitdaging: veel apparaten die voortdurend informatie verzenden. Om voorbereid te zijn op deze explosie van informatie heeft uw organisatie twee dingen nodig: goedkope opslag en een snelle analyse en verwerking van data. Onze oplossing pakt deze uitdaging aan.

Point of view

5 dimensies om
een Big Data
superhero te worden

Het potentieel van Big Data is enorm. Maar krijgt u de inzichten en de waarde die u wilt? Pak deze 5 dimensies aan om een Big Data Superhero te worden.

Driving Digital

Om effectief in te kunnen spelen op de ingrijpende veranderingen die zich wereldwijd voordoen op het gebied van consumentengedrag, hebben organisaties behoefte aan een innovatieve benadering voor hun datagebruik. Capgemini heeft kant en klare use cases voor diverse sectoren: Transport, Productie & Retail, Telecom, Utilities, Public, Finance en Automotive.

Point of View