Ontdek hoe wij het
waarmaken

Heeft u voldoende digitale slagkracht? Een écht aantrekkelijke klantbenadering? Biedt u via alle kanalen de beste dienstverlening? Ontdek hieronder hoe wij het waarmaken.

Heeft uw organisatie voldoende digitale slagkracht?

'Leading Digital' helpt u een digitale leider te worden. Op basis van onderzoek onder ruim 400 internationale topbedrijven in elk marktsegment, leggen de auteurs uit hoe deze organisaties hun digitale transformatie hebben doorgevoerd om strategisch concurrentievoordeel te behalen. U leest hoe deze digitale leiders hun bedrijven hebben getransformeerd door slimme en rigoureuze investeringen en door effectief leiderschap gedurende het veranderingsproces. Download hier het eerste hoofdstuk.

Of bestel het boek direct op Amazon.com.

Hoe kunt u een digitale leider worden?

Onze expert Manfred van Gurchom legt uit hoe u een digitale leider kunt worden en geeft aansprekende voorbeelden van digitale leiders.


Heeft uw organisatie een écht aantrekkelijke klantbenadering?


Heeft uw organisatie een écht aantrekkelijke klantbenadering? Wilt u meer weten over het online gedrag van consumenten om hen op de juiste wijze en op het juiste moment te benaderen? Download dan het Digital Shopper Relevancy Report. Want digitale leiders laten technologie voor hen werken.


Download PDF

Hoe ziet een aantrekkelijke klantbenadering er uit?

Onze expert Remko Reinders legt uit hoe een aantrekkelijke klantbenadering eruit ziet en geeft aansprekende voorbeelden.

Ontdek onze experts


Haalt u al klantinzicht uit de analyse van uw data?

Echt inzicht in uw klanten is de sleutel tot winstgevendheid. Maar na analyse komt actie. Wij zorgen dat u beter en sneller beslissingen kunt nemen die daadwerkelijk leiden tot een beter resultaat. Download onze brochure voor meer informatie.

Download PDF

Hoe analyseert en visualiseert u uw data?

Onze expert Jorgen Heizenberg legt uit hoe u uw data kunt analyseren en visualiseren en op basis hiervan in actie kunt komen.


Biedt u als financiële organisatie via alle kanalen de beste dienstverlening?


Biedt u als financiële organisatie via alle kanalen de beste dienstverlening? Voldoet u aan de wensen van uw klant? Bekijk de infographic of download het World Retail Banking rapport voor de laatste consumententrends in de financial services.


Download rapport

Hoe lever je een optimale klantbeleving?

Onze expert Nienke Wichers Hoeth vertelt hoe je een optimale klantervaring kan leveren en geeft voorbeelden.

Is uw IT-infrastructuur klaar voor 360 graden klantinzicht?

Snel kunnen reageren op klantwensen? Dat doe je met een flexibele, efficiënte infrastructuur die meeveert met de organisatie en de wensen van de klant. Dat kan natuurlijk in de cloud. Download onze brochure voor een veilige transitie naar een flexibele infrastructuur.

Download PDF