• Diensten
  • Expert Connect
  • Carrière
  • Over Ons
  • Investeerders
  • Nieuws
  • Oracle

    Als Cloud Premier Diamond Partner zijn we trots op onze ruim 20-jarige samenwerking met Oracle

    Onze oplossingen voor Oracle-services

    Nieuwste inzichten

    Met ons uitgebreide en volledig geïntegreerde pakket van cloudtoepassingen van Oracle, waaronder PaaS, SaaS, IaaS en andere technologieën, bieden we klanten nieuwe manieren om hun onderneming te transformeren.
    CXAdvantage
    Brochure

    CXAdvantage

    Verhoog uw omzet, bespaar kosten en geef een impuls aan effectieve klantbetrokkenheid

    Met CXAdvantage kunt u gebruikmaken van cloudtechnologie en daarnaast de efficiëntie op het gebied van marketing...

    ERP-cloud
    Report

    ERP Cloud

    Bespaar kosten en versnel uw ERP-implementatie

    Optimaliseer het rendement met onze voorgeconfigureerde omgevingen en assets die zijn gebaseerd op de beste werkmethoden en processen in de sector

    Onze oplossingen

    Maak optimaal gebruik van ons brede pakket oplossingen om te concurreren in de uitdagende bedrijfswereld van vandaag de dag. Geef met behulp van onze op samenwerking gerichte benadering en bewezen wereldwijde leveringsmogelijkheden gehoor aan groeiende bedrijfsbehoeften.
    Onze uitgebreide mogelijkheden worden mede mogelijk gemaakt door Oracle's geavanceerde technologieën op het gebied van de cloud en de digitale wereld, en worden ingezet om te voldoen aan de unieke behoeften van de klanten.

    Cloud

    Beperk risico's tot een minimum en optimaliseer bedrijfswaarde met de oplossingen in het servicepakket van Oracle Cloud. Stem daarnaast...

    Lees verder

    Digitale klantervaring

    CXAdvantage stelt u in staat snel de overstap naar de Oracle CX Cloud te maken, inclusief de integratie van gegevens uit verouderde systemen...

    Lees verder

    Insights & Data

    Transformeer uw bedrijf in een inzichtgestuurde onderneming met Capgemini’s Insights & Data, een uitgebreid pakket analysediensten.

    Lees verder

    Mobiele oplossingen

    mApps for Oracle: een productonafhankelijke mobiliteitsoplossing voor uitvoering van uw dagelijkse transacties op een enkel...

    Lees verder

    Supplychainmanagement

    Voer uw productiviteit op en stroomlijn uw bedrijfsprocessen met een geïntegreerde aanpak van supplychainmanagement (CSM) met Oracle.

    Lees verder
    Maak kennis met op maat gemaakte oplossingen op basis van Oracle's toonaangevende productaanbod en optimaliseer de waarde van uw bedrijf. Met onze innovatieve tools en technieken worden een lage TCO en korte doorlooptijd gewaarborgd.

    Auto-industrie

    Met onze oplossingen pakt u de belangrijkste problemen in de gehele waardeketen voor de auto-industrie aan, van leverancier tot consument...

    Lees verder

    Productie

    Verleg met MFGDirect de focus van uw onderneming naar nieuwe innovaties. Zo behaalt u sneller zakelijke voordelen en kwaliteit en beperkt u de kosten.

    Lees verder

    Klantverhalen

    Vernieuw uw applicatieportfolio met Capgemini’s Application Modernization Offering for Oracle Engineered Systems

    Revenue and Billing Performance Solution met Oracle Revenue Management and Billing (ORMB)

    Performance Transformation Solution met Oracle Financial Services Analytical Applications (OFSAA)

    Ga in gesprek

    Wij helpen u innovatie toe te passen, voordelen optimaal te benutten en een solide rendement op investeringen te behalen, waarbij gebruik wordt gemaakt van Oracle's technologiepakket.
    Verbinden, samenwerken en delen