Oracle

Sinds 1995 werkt Capgemini met Oracle samen om ondernemingen te helpen het maximale profijt uit geavanceerde technologieën te halen. Onze gemeenschappelijke oplossingen geven ondernemingen de vrijheid om te kiezen waar ze hun energie op willen richten.

Capgemini and Oracle: Uw partners bij verandering

Oracle logo

Als erkenning voor de opgebouwde Oracle-expertise werd Capgemini in juni 2011 uitgeroepen tot Diamond level partner. Dit is de hoogst mogelijke onderscheiding binnen het Oracle PartnerNetwork Specialized-programma.
 
Oracle heeft zich van een databasespecialist ontwikkeld tot een innovatieve allround marktleider. Het uitgebreide productassortiment van Oracle omvat hardware, architectuur, databases, middleware, traditionele ERP-software en edge-applicaties.
 
Capgemini levert de benodigde strategische begeleiding om deze producten te benutten voor het nemen van weloverwogen beslissingen, het verlagen van de IT-kosten en de IT-complexiteit, en het verbeteren van de prestaties en de beveiliging van uw bedrijfsapplicaties.
 

Een succesvol partnerschap

Capgemini heeft de hoogste partnerstatus bereikt: Global Certified Advantage Partner. We hebben een uitstekende reputatie als een marktleider voor het implementeren van Oracle, mede gestoeld op ruim tien jaar ervaring. Met een team van 9000 specialisten over de hele wereld hebben we duizenden projecten in alle sectoren met succes opgeleverd.
 
Samen kunnen Capgemini en Oracle u helpen om:

  • uw bedrijfsmodel te transformeren en uw organisatie en resources hierop af te stemmen
  • nieuwe markten te betreden door de inzet van technologie
  • nieuwe producten en diensten te introduceren
  • de winstgevendheid van uw huidige bedrijfsactiviteiten te vergroten

 

Thema’s

Knowledge worker

De  gemiddelde werknemer besteed  9 uur per week aan het zoeken naar informatie die noodzakelijk is voor het uitoefenen van de functie. In het geval van knowledge workers kan dit zelfs oplopen tot 15 uur per week.
 
Voor de Knowledge Worker 2.0 is directe toegang tot actuele informatie van bedrijfsprocessen dan ook essentieel. Oracle Fusion Applications biedt, met de Oracle Fusion user experience, alle relevante informatie overzichtelijk binnen handbereik op één persoonlijk dashboard, gebaseerd op de rol van de gebruiker en multi-platform beschikbaar. Daarnaast is In-depth informatie is slechts één muisklik verwijderd, kunnen social media opties geïntegreerd worden en behoort exception based management tot één van de key features.
 
Als Diamond partner van Oracle is Capgemini al up to speed met Oracle Fusion Applications.
 

Bronnen

Meer weten?