Oracle Fusion Applications

Met baanbrekende nieuwe functies en een op standaarden gebaseerd fundament vormt Oracle Fusion Applications de nieuwe de facto industriestandaard. Maar zelfs de allernieuwste technologie heeft geen waarde zonder goede implementatie. Capgemini is bij uitstek geschikt om u te helpen de voordelen van Oracle Fusion Applications optimaal te benutten en uw bedrijf te transformeren voor de toekomst.

Are you ready for Oracle Fusion Applications?

Onze oplossingen voor Oracle Fusion Applications

Versnel uw transacties, elimineer inefficiënties, minimaliseer de kosten en maximaliseer uw omzet met onze vier oplossingen voor Oracle Fusion:

  • Oracle Fusion Human Capital Management (HCM): Oracle Fusion HCM is het HR-platform voor de toekomst, gebaseerd op bedrijfsprocessen en niet op transacties. Met de speciale SWIFT-methode van Capgemini en de onovertroffen gebruikerservaring, de ingebouwde realtime analyse en de ingebedde sociale media-ondersteuning van Oracle Fusion HCM kunt u betere en snellere beslissingen nemen over uw mensen. Een flexibeler en beter concurrerende onderneming is het resultaat.
  • Oracle Fusion Customer Relationship Management (CRM): in tegenstelling tot traditionele CRM-systemen volgt Oracle Fusion CRM de werkwijze van uw verkopers. Dankzij de focus op transactieverwerking, samenwerking, rapportage, analyse en uitzonderingenbeheer genereert deze oplossing ongekend waardevolle inzichten in de prestaties van de verkoopprocessen. Capgemini gebruikt de kracht van Oracle Fusion CRM om uw productiviteit te vergroten door middel van betrouwbare prognostiek, coaching, pijplijnbeheer en afstemmingstools.
  • Oracle Fusion Supply Chain Management (SCM): via de best-in-class supply chain-oplossingen van Oracle, zoals Oracle Fusion Distributed Order Orchestration, biedt Capgemini u het antwoord op de belangrijkste uitdagingen van supply chain management. Met naadloos gecentraliseerde order orchestration op meerdere systemen, complexe regeldefinities en geconsolideerde orderstatussen komt Oracle Fusion Distributed Order Orchestration tegemoet aan de vraag van moderne, dynamische en gedistribueerde ondernemingen naar hogere efficiëntie en een betere gebruikerservaring.
  • Oracle Fusion Financials: met uitgebreide domeinkennis, een mondiale business unit voor financiële dienstverlening en gespecialiseerde expertise in lokale installatie helpt Capgemini u bij het transformeren van uw organisatie volgens strategieën op basis van Oracle-producten. We helpen uw organisatie om flexibeler, efficiënter en klantvriendelijker te opereren met oplossingen zoals Oracle Financials Accounting Hub (FAH), die een ‘single source of truth’ creëren met een gedetailleerde en controleerbare administratie die de afstemming vereenvoudigt.

Realiseer uw potentieel

Met een breed assortiment producten en implementatieopties bieden de Oracle Fusion Applications een ongeëvenaarde flexibiliteit. Maar als er meer opties zijn, is er ook meer kans op foute keuzes. Zonder de hulp van een betrouwbare partner neemt u gemakkelijk een verkeerde beslissing. Capgemini werkt nauw met u samen om te waarborgen dat uw implementatie van Oracle Fusion Applications precies de juiste is.
 
We volgen een strategische stap-voor-stap aanpak die een probleemloze installatie garandeert en de nadruk legt op optimalisatie van uw business. Via ons Roadmap to Fusion-concept formuleren we een ontwerp voor de toekomstige toestand, samen met een plan om die toestand te realiseren. Hiermee begeleiden we u naar de Oracle Fusion-implementatie die uw organisatie nu en in de toekomst de laagste kosten en de grootste voordelen biedt.

Capgemini en Oracle: samen beter

Capgemini is niet alleen erkend als Global System Integration Ramp-Up Partner voor Oracle Fusion Applications, maar we zijn ook als een van ‘s werelds eerste Oracle-installatiepartners gekwalificeerd om Oracle Fusion Applications te installeren. We hebben ruime leveringservaring voor Oracle Fusion Applications én voor Oracle Fusion Middleware. Deze ervaring wordt ondersteund door kant-en-klare, wereldwijd inzetbare methoden.
 
Als Diamond Level-partner binnen het Oracle PartnerNetwork hebben we uitgebreide praktijkervaring met het implementeren van Oracle-producten en het ondersteunen van onze klanten bij het toepassen van technologie om de groei en het bedrijfsresultaat te bevorderen. Dankzij de ervaring van onze Oracle-specialisten en onze Business Project Management-expertise bent u verzekerd van een snelle ROI.
 
Ons succesvolle samenwerkingsverband met Oracle, onze in Fusion Middleware getrainde consultants en onze geavanceerde Fusion Applications Centers of Excellence maken Capgemini tot de ideale partner om uw organisatie te helpen bij het optimaliseren van Oracle Fusion Applications. Zodat u snel de vruchten plukt.

Gerelateerd