Global Community Engagement Awards

Om te delen in de passie en toewijding van onze medewerkers voor hun lokale gemeenschappen, geven onze Global Community Engagement Awards glans aan het positieve verschil dat ze maken.

Onze mensen erkennen, stimuleren en belonen

Capgemini heeft een lange traditie van betrokkenheid bij de lokale, nationale en mondiale gemeenschappen. Als bedrijf erkennen we onze verantwoordelijkheid om een bijdrage te leveren aan de educatie en ontwikkeling van de gemeenschappen als geheel waarin we actief zijn.

Naast dit bedrijfsperspectief zijn ook veel van onze mensen actief betrokken bij uiteenlopende vrijwilligersinitiatieven voor en in hun lokale gemeenschappen zonder dat ze hiervoor erkenning of beloning vragen.

De Global Community Engagement Awards erkennen, stimuleren en belonen onze mensen waar ook ter wereld die echt een verschil maken in het leven van anderen door ter plaatse het voortouw te nemen in gemeenschapsinitiatieven gericht op betrokkenheid.

Vijf awardcategorieën

Als onderdeel van de jaarlijkse Group Community Engagement Week in december worden de winnaars van de awards bekendgemaakt en in het zonnetje gezet voor hun gemeenschapsgevoel.

In totaal zijn er vijf awards:

  1. Volunteer Initiative of the Year
  2. Best Fundraising Award
  3. Community Innovation
  4. Best Client Collaboration
  5. The People’s Choice Award
Gerelateerd