Ontmoet ons management

Een overzicht van het management team van Capgemini in Nederland.Mark Grimberg
Head Application Services Nederland

Mark Grimberg is verantwoordelijk voor Application Services Nederland en lid van de Dutch Country Board, die alle commerciële activiteiten van de Capgemini Group in Nederland coördineert. Mark Grimberg studeerde natuurkunde, wiskunde en informatica aan de VU Amsterdam. Na zijn studie in 1989 startte hij zijn carrière bij Volmac, een van de voorlopers van Capgemini in Nederland. Daarna bekleede hij een groot aantal managementrollen binnen Capgemini waar hij leiding gaf aan diverse bedrijfsonderdelen, onder meer gericht op markten zoals telecom, media, energie en de publieke sector.

Mark Hofland
Head Capgemini Consulting The Netherlands

Mark Hofland is verantwoordelijk voor Capgemini Consulting in Nederland en lid van de Dutch Country Board. Tot zijn aandachtsgebieden behoren onder meer strategie en transformatie. Als CEO van Capgemini Consulting richt hij zich op het succesvol uitbouwen van de digital transformation dienstverlening van Capgemini Consulting in de Nederlandse markt en daarbuiten. Mark Hofland studeerde aan de UvA (Organisatie Sociologie).

 

  Patrick Potters
Head Infrastructure Services Central Europe

 


 
Jorge Sobrino
Head Continental Europe & Benelux, Financial Services Strategic Business Unit

Jorge Sobrino is sinds 2005 binnen Capgemini werkzaam in diverse managementfuncties. Voor zijn benoeming in de Benelux gaf hij leiding aan de Spaanse business unit Financial Services. Eerder werkte Jorge Sobrino bij verschillende andere consultancybedrijven in Spanje.
 
“De Benelux is binnen continentaal Europa een van de belangrijkste Financial Services markten. Of het nu gaat om payments, operational excellence of het doorvoeren van een succesvolle strategie rondom nieuwe distributiekanalen. Onze klanten in deze regio lopen voorop. Ik zie er naar uit om leiding te geven aan een geweldig team van financial services professionals die onze klanten hierbij dagelijks terzijde staat,” aldus Jorge Sobrino.


 
Jeroen Versteeg
Group Sales Officer, Applications Services Continental Europe

Jeroen Versteeg is voorzitter van de Capgemini Nederland Management Board.
 
De Strategic Business Unit Application Services richt zich op de totale levenscyclus aan applicatiediensten aan de private en de publieke sector, met uitzondering van de financiële sector.
 
"In een wereld waarin de afhankelijkheid van IT steeds verder toeneemt is het van belang te streven naar transparantie en eenvoud. Zowel bij het vernieuwen van oude applicatielandschappen als het bouwen van nieuwe. Het is mijn stellige overtuiging dat hiervoor niet alleen kennis en ervaring van belang zijn, maar vooral langdurige en duurzame relaties met klanten en technologiepartners. Capgemini onderscheidt zich door een onderscheidende manier van samenwerken gericht op het gezamenlijk behalen van succesvolle resultaten."
 
Jeroen Versteeg werkte voor zijn benoeming bij Capgemini Nederland ruim vijftien jaar voor Sogeti, waarvan de laatste zes jaar als CEO van Sogeti Nederland en Central Europe. In deze rol was Jeroen Versteeg ook verantwoordelijk voor de activiteiten van Sogeti in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.