Consumer Products & Retail Solutions Center (CRESCENT)

Het Capgemini Consumer Products & Retail Solutions Center (CRESCENT) levert tools waarmee ondernemingen hun doelstellingen tijdig en binnen het budget kunnen realiseren met oplossingen van de hoogste kwaliteit.

Stroomlijn de systeemintegratie

In het hedendaagse klimaat moeten nieuwe systemen snel in productie worden genomen met lage kosten, minimale risico's en meetbare resultaten. Aan de hand van CRESCENT stroomlijnen wij de integratie van complexe systemen voor ondernemingen in de sector consumentenartikelen en retail, zodat de bedrijfsdoelstellingen effectief gerealiseerd worden.
 

Beproefde tools voor succes

Met ons oplossingencentrum CRESCENT kunt u de best practices voor de consumentensector gemakkelijk invoeren, ook best practices die specifiek zijn voor onze partners. Het centrum biedt een breed scala aan tools en accelerators, waaronder:
  • Referentiemodellen en oplossingssjablonen, inclusief audiovisuele demo's
  • Herbruikbare tools waarmee de ontwikkelingstijd gemiddeld 30% verkort kan worden
  • Kant-en-klare testscenario's en scripts om oplossingssjablonen te ondersteunen en de testfase te stroomlijnen
  • Onze best-in-class DELIVER-methode om snel hoogwaardige resultaten te behalen
  • Tickets voor applicatieonderhoud met herbruikbare codeblokken en testscripts om kleinere bugs te verhelpen en processen te optimaliseren
 

Transformatie door samenwerking

CRESCENT, gevestigd in Kolkata (India), werkt nauw met u samen – en met onze wereldwijde teams voor consumentenartikelen en retail. Hierdoor kunnen we uw bedrijf helpen om sneller hoogwaardige resultaten te behalen tegen lagere kosten en met minder risico's.
Gerelateerd