Digitale werkplektransformatie met Google Apps for Work

Digitaliseer uw werkplek voor radicaal verbeterde prestaties. Werk samen met Capgemini om over te stappen naar Google Apps for Work, net als meer dan 2 miljoen andere ondernemingen die al voor Google hebben gekozen.

 

 

Een digitale werkplek is geen luxe, maar een must

De digitale revolutie heeft niet alleen invloed gehad op de communicatie tussen bedrijven en hun klanten. Ook de werkplek zelf is aan het veranderen. Medewerkers werken steeds mobieler, hebben vaker behoefte aan realtime toegang tot informatie en verwachten ook op hun werkplek een robuuste digitale ervaring. Ondernemingen moeten op nieuwe manieren leren kijken naar medewerkertevredenheid, samenwerking en productiviteit, zodat ze kunnen profiteren van een op samenwerking gerichte werkplek met betrokken medewerkers. Dankzij een naadloze integratie van digitale innovaties behaalt u met een dergelijke werkplek superieure prestaties.

Onze aanpak is gericht op het maximaliseren van de benutting, het versnellen van de acceptatie en het optimaliseren van de voordelen. Wij richten ons op strategieën die de mens centraal stellen en nieuwe werkwijzen ondersteunen, zodat u substantiële kostenbesparingen en productiviteitswinsten kunt behalen.

 

Digitale werkplektransformatie met Google Apps for Work

 

Capgemini helpt u bij de transformatie naar een digitale werkplek, waarbij u uw manier van werken geheel opnieuw definieert met Google Apps for Work. Dit is een complete verzameling apps voor berichtenuitwisseling, opslag, samenwerking, management en compliance, die vanuit de cloud via elke webbrowser gebruikt kunnen worden.

Wij helpen u bij een optimale migratie naar Google Apps for Work en een duurzame verandering van uw werkplek. Hiertoe bieden we u strategische adviezen, technische ketenondersteuning op enterpriseniveau en expertise voor veranderingsmanagement, onder meer via het Digital Workplace Transformation Framework van Capgemini Consulting.

 

Uw experts voor de digitale werkplektransformatie

 

Capgemini heeft Google Apps for Work geïmplementeerd bij organisaties over de hele wereld, waaronder Roche en VDAB. Wij zijn succesvol dankzij onze holistische ketenbenadering van Google Apps for Work, die berust op onze substantiële expertise op dit terrein, onze enorme ervaring in alle technologische domeinen en de wereldwijde praktijkervaring met digitale transformatie van meer dan 3000 Capgemini Consulting-experts. Ook onze staat van dienst (5000 cloudprojecten sinds 2012) en onze ruim 2500 cyberbeveiligingsexperts over de hele wereld zorgen dat u vol vertrouwen de overstap naar Google Apps for Work kunt maken.

Digitaliseer uw werkplek zo snel mogelijk

Neem vandaag nog contact op met een van onze experts om een begin te maken met de digitale transformatie van uw werkplek.

Gerelateerd

Experts