Ontdek hoe goed uw S&OP-proces is

Capgemini en SAP bieden u aan om uw Sales en Operations Planning proces te vergelijken met andere bedrijven in uw markt:
 

  • Is uw bedrijf een leider in uw industrie?
  • Hoe doen uw concurrenten het S&OP proces ?
  • Op welke gebieden kunt u dit proces nog verder optimaliseren?
  • Zijn uw S&OP processen direct verbonden met de financiële planning ?

Capgemini en SAP willen u graag uitnodigen om deel te nemen aan ons gezamenlijke S&OP Survey wat op een directe en makkelijke manier inzicht geeft waar u staat en hoe u zich verhoudt binnen uw industrie. Als u deelneemt, ontvangt u in februari een gedetailleerd onderzoeksrapport. Daarin vindt u naast interessante inzichten en best practices ook concrete ideeën om uw S&OP proces naar een volgend niveau te brengen.
 

Capgemini en SAP bieden u bij deelname ook een gratis workshop aan om de resultaten voor uw bedrijf te vertalen naar directe voordelen, specifiek voor uw situatie. Dit zal u ondersteunen in het optimaal gebruiken van de onderzoeksresultaten door deze op de juiste manier te interpreteren en in concrete plannen om te zetten.
 

Wilt u meedoen, via deze link S&OP Survey komt u op de webpagina met de vragenlijst. Het kost ongeveer 20 minuten deze in te vullen. Natuurlijk zal de informatie die u geeft in alle vertrouwelijkheid behandeld worden en alleen in geaggregeerde vorm in het rapport verwerkt worden.
 

Capgemini en SAP hebben een uitgebreide expertise in het ondersteunen van bedrijven in Sales en Operations Planning processen en het meer volwassen maken hiervan. We geloven dat we van toegevoegde waarde voor u en uw bedrijf kunnen zijn, de deelname aan dit onderzoek kan voor u de eerste stap zijn!