SAP Transformation met Virtustream

Realiseer de voordelen van de cloud voor SAP HANA® en SAP® S/4HANA

 

SAP Transformation van Capgemini is een totaaloplossing die speciaal is gebouwd voor bedrijfstransformatie- en modernisering door verplaatsing van bestaande SAP-omgevingen zodat gebruik van SAP HANA en S/4 HANA in een private of hybride cloudinfrastructuur mogelijk wordt.

SAP Transformation is ontwikkeld in samenwerking met Virtustream en VMware en biedt:

 • Vastomlijnde serviceniveaus in de toepassingslaag
 • Betere kosteneffectiviteit voor SAP-workloads
 • Prijsmodellen gebaseerd op echt verbruik

 

De volgende stappen in uw SAP-traject

 • Misschien wilt u optimaal profiteren van de bedrijfswaarde van uw IT-landschap door uw SAP-workloads naar een private of hybride cloud te verplaatsen, maar maakt u zich zorgen over de kosten, tijd, veiligheid en potentiële verstoring van de bedrijfsvoering tijdens uw overstap naar de cloud.
 • Of misschien zoekt u naar manieren om uw bedrijf in technologisch opzicht flexibeler en innovatiever te maken, en moet u tegelijkertijd de exploitatiekosten van een grote en complexe legacy-omgeving terugdringen.

 

Onze SAP Transformation oplossing bestaat uit migratiediensten, applicatiebeheer, servicemanagement, digitalisering van processen, herontwerp van SAP-landschappen, en het cloudplatform met beheerde diensten.

Dankzij automatisering en cloudmigratie en -implementatie stelt deze oplossing u in staat om:

 • Uw OpEx- en CapEx-kosten te verlagen
 • Snel te innoveren en waarde uit uw investeringen te genereren
 • De flexibiliteit van uw bedrijfsvoering te vergroten
 • Realtime zakelijke inzichten te genereren

SAP Transformatie

 

 

Haal meer waarde uit SAP via de cloud: Michael Gallo van Capgemini in gesprek met de theCUBE

Wanneer u samenwerkt met Capgemini kunt u profiteren van haar superieure expertise op het gebied van SAP en de cloud en het beste partnernetwerk in zijn soort.

We werken samen met Virtustream vanwege haar xStream-beheerplatform in de cloud met volledig gecertificeerde SAP-, HANA- en S/4HANA-omgevingen die schaalbaar zijn tot vrijwel ieder formaat, met de beveiliging, compliance, beschikbaarheid en prestaties waaraan uw klanten behoefte hebben. We hebben gekozen voor EMC- en VMware-technologieën vanwege hun hoogwaardige geautomatiseerde applicatiemogelijkheden in private of hybride cloudomgevingen.

 

Wat zijn de voordelen van SAP Transformation voor de klant?

Verlaging van de totale eigendomskosten

 • Private cloud: verlengt de levensduur van bestaande SAP-omgevingen. We kunnen u helpen met de overstap van hardware naar een virtuele oplossing voor private SAP-toepassingen. Dit optimaliseert het gebruik van bestaande SAP-resources, verlaagt de CapEx-kosten en reduceert de leveranciersafhankelijkheid.
 • Hybrid cloud: verlaagt of elimineert de CapEx-kosten. Doordat er meer gebruik wordt gemaakt van hardware zijn er minder investeringen vereist voor het verwerken van dezelfde capaciteit. Voor cloudomgevingen of hybride omgevingen kunnen CapEx-kosten helemaal worden vermeden met een flexibel, op gebruik gebaseerd "betaal voor de infrastructuur die u gebruikt" prijsmodel.


Een flexibel bedrijf met een minimale verstoring van de bedrijfsvoering

We zorgen ervoor dat de overstap van uw bestaande SAP-omgeving op vaste hardware naar een moderne SAP-omgeving in een private of hybride cloudsituatie verloopt met een minimale verstoring van uw bedrijfsvoering en geven uw bedrijf de vereiste flexibiliteit:

 • Realtime bedrijfsvoering: SAP Transformation geeft u zakelijke inzichten dankzij realtime applicaties, analyses en transactiegegevens zodat u meteen kunt inspelen op zakelijke uitdagingen en kansen wanneer deze zich voordoen.
 • Snellere innovaties: wij kunnen u een sandbox-omgeving leveren zodat u snel nieuwe services kunt lanceren, nieuwe ideeën kunt uitproberen en snel kunt opschalen om te reageren op veranderende bedrijfsbehoeften.
 • Flexibiliteit: een private of hybride cloudservice geeft u enorme flexibiliteit omdat u resources kunt toevoegen of verwijderen en applicaties kunt verplaatsen naar de cloud en weer terug overeenkomstig uw bedrijfsbehoeften.
 • Plooibaarheid van de cloud: uw bedrijf kan profiteren van alle voordelen van de cloud door opschaling of afschaling in lijn met zakelijke cycli en seizoensgebondenheid.


Buitengewone klantervaring

Complete oplossingen: onze dienstverlening bestaat uit strategie-, ontwerp-, migratie- en beheerdiensten en sectorspecifieke frameworks voor SAP, SAP HANA, S/4HANA en het cloudplatform.

 • Al 40 jaar wereldleider en partner in SAP-diensten
 • Grote sectorervaring, beproefde methodes en sectorspecifieke intellectuele eigendommen
  • Ruim 17.800 SAP-oplossingen op maat
  • Wereldwijd 1.300 SAP-klanten
  • Winnaar van de SAP Pinnacle prijs in 2016 in de categorie "Customer’s Choice in the services category"
 • Betrouwbaar en veilig: compatibel cloudplatform met uitstekende service op applicatieniveau en opties voor calamiteitenherstel. Het SAP Transformation cloudplatform wordt gekenmerkt door een veelzijdige aanpak van beveiliging zodat uw gegevens veilig zijn.

 

Of u nu helemaal klaar bent om te profiteren van de voordelen van de cloud of gewoon uw applicaties wilt testen met een proof of concept, neem vandaag nog contact met ons op.

Gerelateerd